Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

''Talent'' po ockovi? Jaden Smith a jeho otec Will dostali ocenenie Zlatá malina

Jaden Smith a Will Smith Zobraziť galériu (10)
Jaden Smith a Will Smith (Zdroj: FB)

LOS ANGELES - Najhoršie filmy uplynulého roka a výkony v nich získali v Los Angeles v sobotu, iba deň pred dnešným slávnostným odovzdaním filmových Oscarov, ceny Zlatá malina(Razzie).

Jaden Smith a jeho otec Will Smith dostali túto anticenu za svoje herecké výkony v hlavnej a vedľajšej úlohe v sci-fi filme Po zániku Zeme. Súčasne ich hlasujúci online vybrali ako najhoršiu filmovú dvojicu, informovala agentúra Associated Press (AP).

Snímka Po zániku Zeme si spolu s komédiou Mládeži neprístupné odniesla väčšinu Zlatých malín. Rajcovná komédia ju dostala za najhorší film, scenár a réžiu. 

Cenu za najhorší ženský herecký výkon v hlavnej úlohe získal muž, Tyler Perry za svoje "druhé ja" - postavu netradičnej starej mamy Mabel Simmonsovej vo vianočnom filme A Madea Christmas (Madeiny Vianoce), ku ktorému si napísal scenár aj ho režíroval. Ide o filmovú adaptáciu Perryho rovnomennej divadelnej hry a jeho sedemnásty film.

Kim Kardashian bola označená za najhoršiu herečku vo vedľajšej úlohe vo filme Tylera Perryho Temptation: Confessions of a Marriage Counsellor (Pokušenie: Spoveď manželskej poradkyne). Ide taktiež o filmovú adaptáciu jeho divadelnej hry. 

Laureátov 34. ročníka Zlatých malín zverejnili v sobotu večer v konferenčnom centre iba zopár blokov od divadla Dolby Theater, kde budú dnes vyhlasovať víťazov 86. ročníka cien Americkej akadémie filmových umení a vied.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu