Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi hviezda s božským telom stratila plavky: „Tam dole“ vykuklo všetko!

Jennifer Nicole Lee provokovala v bazéne dovtedy, kým jej z bokov nespadol spodný diel plaviek. Zobraziť galériu (8)
Jennifer Nicole Lee provokovala v bazéne dovtedy, kým jej z bokov nespadol spodný diel plaviek. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Robí to snáď naschvál? Hoci pretŕčanie vlastných kriviek je u renomovanej fitnesky a televíznej hviezdy takpovediac samozrejmosťou, pikantné trapasy sa jej stávajú akosi pričasto. Jennifer Nicole Lee (38) sa aj cez víkend venovala foteniu v bazéne, keď jej zrazu povolili šnúrky. Spod uvoľneného spodného dielu plaviek tak vykukli aj najintímnejšie partie.

V strúhaní dráždivých póz sa vyžíva! Len pred niekoľkými mesiacmi sme vás na Topkách informovali, že úspešná celebrita, ktorá si vybudovala kariéru v oblasti fitnes, v bazéne stratila plavky. Či išlo vtedy o propagáciu nového inštruktážneho DVD či knihy, celkom presne nevedno. V tej istej lokalite sa však o navlas rovnaký scenár pokúsila aj uplynulý víkend. A vcelku úspešne, veď posúďte sami.

Jennifer Nicole Lee sa cvičeniu na verejných priestranstvách či foteniu v bazéne venuje pravidelne, a preto paparazzi v jej okolí nikdy nechýbajú. Plavovláska sa preto chopila šance, nahodila dvojdielne plavky v retro štýle a vyvolala patričný rozruch. Stačilo vo vode uvoľniť šnúrky, aby jej spodný diel pri vyliezaní z vody samovoľne spadol. Stojí však dvojnásobnej mamičke takáto forma predvádzania sa naozaj za to? Veď objektívy fotografov zachytili aj to, čo fitneska nosí v nohavičkách.

Zaujímavosťou je, že Jennifer upriamuje pozornosť na svoje „neposlušné“ šnúrke pri každej príležitosti. Stačí sa pozrieť, s akým príspevkom sa pochválila v sieti Instagram ešte v piatok. Fotku, na ktorej pózuje s palcom zakvačeným pod uväzovaním a ťahajúcim bikiny smerom nadol, napísala: „Želám vám fit, báječný a zábavný víkend!“ Je teda otázne, či sa v jej prípade úspech dostavil vďaka ukážkovým krivkám alebo neustálemu odhaľovaniu intímnych častí tela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu