Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Úbohé či sexi? Vyšportovaná hviezda išla donaha - holý rozkrok zasa von!

Jennifer Nicole Lee nafotila pikantné fotky v Evinom rúchu, no na dôkladné prekrytie rozkroku akosi pozabudla. Zobraziť galériu (11)
Jennifer Nicole Lee nafotila pikantné fotky v Evinom rúchu, no na dôkladné prekrytie rozkroku akosi pozabudla. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Už naozaj nevie, ako zaujať? Hoci Jennifer Nicole Lee (38) donedávna priťahovala objektívy najmä zinscenovanými nehodami v podobe „spadnutých“ plaviek, najnovšie odhodila aj posledné kúsky minimalistických outfitov. Fanúšikovia, ktorí si robili nádeje ohľadne vkusných aktov, však zostanú poriadne sklamaní. Úplne nahá fitneska vyzerá totálne lacno.

Klesla poriadne hlboko! Len pred niekoľkými týždňami sme vás na Topkách informovali, že úspešná inštruktorka fitnes a tvár televíznej obrazovky pred objektívom „stratila“ plavky a odhalila aj najintímnejšie partie. Z pikantných nehôd sa zakrátko stal do očí bijúci zámer, no tam sa podsúvanie nahoty u Jennifer Nicole Lee zďaleka nekončí. Nedávno sa totiž upísala komerčným fotografiám, pre ktoré si zapózovala v Evinom rúchu. Výsledok však zanecháva priam vulgárny dojem.

Keďže plavovláska vďaka nadváhe po pôrode svoj životný štýl upísala športu, aj jej čerstvé fotky úzko súvisia s touto témou. Jennifer sa vyzliekla donaha, pričom sa jej jediným doplnkom stali boxerské rukavice. Tými sa síce snažila prekryť okrúhle poprsie aj oblasť medzi nohami, no jej oholený rozkrok opäť vykúkal priamo do hľadáčika fotoaparátu.

Aj keď prehnané odhaľovanie kriviek mamičke pred štyridsiatkou príliš nesvedčí, faktom zostáva, že takýmto spôsobom si dokáže naozaj slušne zarobiť. „Dobré ráno, stále som nesmierne nadšená zo včerajšej produkcie. Ďalšia televízna reklama, to urobí pekný deň!“ chválila sa prostredníctvom Instagramu. Ktovie však, ako sa na jej kariéru budú jedného dňa pozerať v súčasnosti maloleté ratolesti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu