Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexi hviezdu zradili bikiny: Spodný diel dole, holý zadok von!

Sexica Jennifer Nicole Lee v bazéne nechtiac vystavila holé pozadie. Zobraziť galériu (5)
Sexica Jennifer Nicole Lee v bazéne nechtiac vystavila holé pozadie. (Zdroj: isifa)

MIAMI – Neustrážila si plavky! Odkedy Jennifer Nicole Lee (38) objavila čaro fitnes a zdravého životného štýlu, pýši sa sexi postavičkou ako lusk. Tú vystavuje na obdiv pri každej príležitosti, no občas aj celkom neúmyselne. Naposledy si poriadny trapas vyrobila v bazéne, keď jej spod spadnutých bikín vykuklo holé pozadie.

Nezbedné šnúrky sa jej postarali o krušné chvíle! Aj keď Jennifer Nicole Lee v Hollywoode nie je príliš známa, už dlhý čas patrí k najostrejšie sledovaným hviezdam, ktorým paparazzi venujú všetku svoju pozornosť. Blondínka sa totiž zviditeľnila tým, že po dvoch pôrodoch dokázala zhodiť vyše troch desiatok kilogramov, úplne prepadla cvičeniu a vyslúžila si nálepku fitnes guru. Popri tom, že teraz trénuje a formuje krivky iných dám, venuje sa aj modelingu. Často predvádza bikiny, no tie tento týždeň ani zďaleka nemala pod kontrolou.

Keďže Jennifer vníma svoju sporo odetú postavičku v plážových kúskoch ako pracovnú rovnošatu, potrpí si na prirodzené opálenie. Zamierila preto do luxusného dovolenkového rezortu v Miami a vychutnávala si pohodu v bazéne. V okamihu, keď z neho vyliezala, sa však postarala o značný rozruch. Spodný diel jej totiž skĺzol a svetlo sveta uzrel jej obnažený zadok.

Zaujímavosťou je, že odvážna plavovláska ešte pred pár rokmi zapadala do sivého priemeru a sebavedomie v sebe hľadala ako ihlu v kope sena. „Moja mama je skvelá, ale nikdy nebola naozaj zdravá, nemala energiu cvičiť s nami. A keď som sa stala matkou ja, uberala som sa rovnakou nezdravou cestou. Moja frustrácia z toho, že som tučná a mľandravá, ma naozaj motivovala,“ vysvetlila etapy svojej premeny v nedávnom interview. Treba uznať, že Jennifer vyzerá ukážkovo, no na odhaľovanie intímnych partií by si mala predsa len dávať väčší pozor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu