Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pikantný trapas britskej hviezdičky: Sukňa hore, holý zadok v tangách von!

Kimberley Garner dopriala fotografom pohľad na svoje sexi polky v čipke. Zobraziť galériu (7)
Kimberley Garner dopriala fotografom pohľad na svoje sexi polky v čipke. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – V centre pozornosti za každú cenu! Hoci Kimberley Garner (23) nepatrí na domácej britskej pôde k televíznym hviezdam zvučného mena, v prítomnosti paparazzov dokáže hotové zázraky na počkanie. Naposledy sa pred nimi pretŕčala dovtedy, kým jej spod šiat s voľnejšou sukňou nevykukol zadok v dráždivej bielizni.

Hlavne, že sa o nej píše! Tohto hesla sa nedrží len slovenská exfarmárka Monika Haklová, ale tiež jej výrazne mladšia kolegyňa z Britských ostrovov. Kimberley Garner si tento týždeň vyrazila na párty s príznačným názvom Cocktails With Marilyn, na ktorú sa patrične pripravila. V ľahkých červených šatách sa vykrúcala a strúhala pózy, až pokiaľ fotografom neukázala viac, ako sa na slušnú dámu patrí.

Kimberly sa už v čase pôsobenia v programe Made In Chelsea zviditeľnila ako pôvabná plavovláska s priam dokonalou figúrou. V úspešnom seriáli s cenou BAFTA na konte sa síce ohriala len jednu sériu, no stiahnuť sa zo svetiel reflektorov a bleskov fotoaparátov rozhodne nemieni. A to aj za cenu, že sa strápni odhaleným pozadím v nohavičkách strihu tango z červenej čipky.

Blondínka sa síce zatiaľ najviac presadila ako herečka, no do kolónky „profesia“ si hrdo píše aj status modelky a fotografky. Je pravidelnou prispievateľkou na Twitteri, kde sa svojim fanúšikom chváli s celkom všednými ženskými starosťami: „Šoférujem domov z práce. Kto povedal, že dievčatá nevedia jazdiť v podpätkoch?“ Po tom, čo svoju fotku zo žúru s témou Marilyn Monroe zbadala v médiách, okamžite ju zdieľala s týmto komentárom: „Čo nosím v posteli? Chanel č. 5, samozrejme! Dobrú noc.“ Na pokojný spánok jej tak očividne stačí kvapka luxusnej vône.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu