Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kim Kardashian s megazadkom: Takáto zmachlená ešte nebola!

Kim Kardashian nevyzerá vábne spredu ani zozadu. Zobraziť galériu (16)
Kim Kardashian nevyzerá vábne spredu ani zozadu. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Tá ale dopadla! Ešte pred niekoľkými týždňami Kim Kardashian (33) spolu s milencom vehementne bojovala za to, aby sa objavila na obálke módnej biblie Vogue. Ak sa však na ňu pozriete počas bežného dňa, nebudete veriť vlastným očiam. Celebrita zozadu desí neforemným megazadkom a spredu odstrašuje tonou mejkapu a iných líčidiel.

Pohľad na svoju nenamaľovanú tvár už neunesie? Pre väčšinu dám nielen zo sveta šoubiznisu je jemné denné líčenie absolútnou samozrejmosťou. Televízna hviezda Kim Kardashian sa však po toľkých popieraných plastikách už zrejme na seba ani nedokáže pozerať. Len tak sa dá vysvetliť, prečo tento týždeň vyrazila z domu ako hotová mejkapová príšera.

Množstvo umelých rias, desiatky vrstiev riasenky, kvantum očných tieňov a niekoľko milimetrov hrubá vrstva mejkapu a púdru. Tým všetkým tmavovláska zaťažila svoju pleť kvôli celkom bežnej návšteve sestry Khloé. Keď Kim vystrčila hlavu z okna auta pri bráne súkromnej rezidencie, čakajúci paparazzi zostali v nemom úžase. Toľko líčidiel pokope na jednej tvári mnohí zrejme ešte nevideli.

Aby toho nebolo málo, Kim včera rozvírila hladinu šoubiznisu aj svojimi otrasnými nohavicami. O „kráske“ s arménskym pôvodom je síce známe, že si nechala pozadie zväčšiť na rozmery XXL, no v kombinácii s béžovým outfitom nepôsobila ani trochu vábne. Otáznym teda zostáva, čo na nej partner Kanye West vlastne vidí. On sám totiž hrubým spôsobom atakoval šéfredaktorku Annu Wintour, ktorá nad nápadom umiestniť Kim na titulku len povýšenecky mávla rukou. Nafúknuté pery s výplňami a viacnásobne zmenšený nos na miestenku v prestížnom časopise zrejme jednoducho nestačí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu