Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prominentná dcéra hore bez: Má len 18, no už ukazuje drobné prsia!

Len 18-ročná Kendall Jenner v snahe rozbehnúť kariéru v modelingu bez ostychu provokuje polonahá. Zobraziť galériu (10)
Len 18-ročná Kendall Jenner v snahe rozbehnúť kariéru v modelingu bez ostychu provokuje polonahá.

LOS ANGELES – Nestráca čas! Hoci Kendall Jenner vyrastala takpovediac pred zapnutými televíznymi kamerami, v tínedžerskom veku sa rozhodla kráčať cestou modelingu. Narodila sa síce do rodiny Kardashianiek, no obliny by ste na jej tele hľadali márne. Dospievajúca kráska prekvapila dráždivými zábermi hore bez.

Ide si tvrdo za svojím cieľom a zhadzuje šaty aj zábrany! Reč je o jednej z najmladších členiek klanu Kardashian, ktorá nosí priezvisko po svojom otcovi Bruceovi Jennerovi. Na rozdiel od polovičných starších sestier s arménskymi koreňmi tak bujnými prsami či obrovským zadkom neohúri. Práve naopak, pýši sa štíhlou postavičku ako lusk, ktorú najnovšie prepožičala magazínu Interview. Pred objektívom sa bez váhania ukázala od pol pása nahá.

Kendall sa nechala zvečniť na provokujúcich čiernobielych záberoch, ktoré podčiarkujú jej mladistvú krásu. Napriek tomu, že za veľkou mlákou ešte zďaleka neprekročila prah dospelosti, už sa snaží zaujať aj svojím ženským sexepílom. Nie príliš veľké prsia si schovala medzi prepletené prsty rúk. Zábery ako vystrihnuté z retro časopisu tak veštia, že o tejto tmavovláske budeme ešte veľa počuť.

Aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že Kendall má priam idylické dospievanie, podľa vlastných slov už dlhší čas poriadne zarezáva v práci a v týchto šľapajách kráča aj jej mladšia sestra. „Moji rodičia priviedli mňa a Kylie k workoholizmu. To je niečo, čo si veľmi vážim,“ nechala sa nádejná manekýnka počuť v priloženom rozhovore. „Aby som bola úprimná, toto je presne to, čím som chcela byť. Vždy som vzhliadala k supermodelkám. Ony boli ako moje superhrdinky,“ vysvetlila tínedžerka, prečo si teraz plní svoje sny. Nechajme sa prekvapiť, kam to s vplyvným zázemím vlastne dotiahne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu