Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúca krutosť: Brata známej hviezdy zmlátili do krvi... Lebo je hluchý!

Josie Gibson nedokáže skryť svoje zdesenie nad tým, že jej sluchovo postihnutého brata zmlátili útočnici do krvi. Zobraziť galériu (5)
Josie Gibson nedokáže skryť svoje zdesenie nad tým, že jej sluchovo postihnutého brata zmlátili útočnici do krvi. (Zdroj: Twitter)

BRISTOL – Doplatil na vlastný hendikep! Hoci k ľuďom s určitou nevýhodou by sme mali byť ešte viac ohľaduplní než k ostatným, Josie Gibson (29) sa vo svojom najbližšom okolí stretla s celkom iným správaním. Britská celebrita zostala v šoku po tom, čo sa dozvedela, že jej brat dostal tvrdú bitku. Všetko kvôli tomu, že je hluchý.

Neuveriteľná krutosť a totálna obmedzenosť! Aj takými prívlastkami by sa dalo opísať konanie istých mladíkov, ktorí sa uprostred noci vyvŕšili na nevinnom chlapcovi. Všetko sa to zomlelo, keď krásna televízna hviezda a úspešná fitnes tútorka oslavovala v podniku svoje 29. narodeniny. Medzi jej gratulantmi nechýbali členovia rodiny ani najbližší priatelia. No len čo si Josie Gibson na chvíľu odskočila, došlo k na prvý pohľad nepochopiteľnému incidentu. Jej brat Harry skončil s dobitou tvárou a zakrvavenou košeľou. Príčina tejto „nakladačky“ pritom doslova vyráža dych.

Nepočujúcemu Harrymu sa pred barom prihovorili minimálne dvaja okoloidúci, ktorí sa ho vypytovali na cestu. Keď im hluchý chlapec začal vysvetľovať posunkovou rečou, mladíci stratili trpezlivosť a surovo naňho zaútočili. Jeho stav po nezmyselnej bitke sestru Josie natoľko rozzúril, že fotku zakrvaveného súrodenca zverejnila prostredníctvom Twitteru. „Dnes v noci som stratila všetku vieru v ľudské dobro. Odišla som na toaletu a môjho brata zmlátili, pretože je hluchý! V akom nechutnom svete to žijeme?!“ napísala rozhorčene do komentáru. Záber na jej účte už momentálne nefiguruje, no blondínka sa zaprisahávala, že vinníkov bude hľadať aj sama na vlastnú päsť.

Josie sa do povedomia britských médií po prvý raz dostala po tom, čo v roku 2010 zvíťazila v reality šou Big Brother. Odvtedy sa pravidelne objavuje na televíznych obrazovkách a načisto prepadla zdravému životnému štýlu. V čase súťaže totiž patrila k nevábnym bacuľkám s otrasnou celulitídou. Dnes je z nej superštíhla kočka, ktorá návody na to, ako sa dopracovať k vysnenému telu ponúka prostredníctvom kníh o chudnutí a DVD nosičov s ukážkami cvičení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu