Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tučný Jake z Dva a pol chlapa je fuč: Aha, aký bradáč z neho vyrástol!

Angus T. Jones sa zo zaguľateného dieťaťa zmenil na pochudnutého bradáča. Zobraziť galériu (9)
Angus T. Jones sa zo zaguľateného dieťaťa zmenil na pochudnutého bradáča. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Zmenil sa na nepoznanie! Angus T. Jones (20) vďaka úspešnému sitkomu Dva a pol chlapa prakticky vyrastal pred kamerami a zarobil si tučný balík peňazí na celý život. Zaguľatený, flegmatický a lenivý Jake sa však v súkromí mení na mladíka s celkom iným zovňajškom. Paparazzi ho zachytili o poznanie štíhlejšieho a s vypestovanou bradou.

Tomu sa hovorí dokonalé maskovanie! Kultový sitkom Dva a pol chlapa za veľkou mlákou oslavuje už svoju jedenástu sériu a aj v našich končinách sa stále teší mimoriadnej diváckej obľube. Projekt síce medzičasom prešiel výraznou zmenou hlavného hrdinu, no jeho detský protagonista sa v dejovej línii udržal i po istých problémoch dodnes. Kedysi bacuľatého Angusa Jonesa by ste však mimo nakrúcania zaručene nespoznali.

Seriálový syn Alana Harpera sa na televíznych obrazovkách odjakživa javil ako tak trochu prízemný chlapec s nadváhou. V súčasnosti je však z neho štíhly dvadsiatnik, ktorý z nalepených tínedžerských kíl doslova vyrástol. Ak práve nezarába tisíce dolárov na pľaci, holiaci strojček nechytí do rúk aj celé týždne. Výsledok? Hustá brada na tvári, ktorá ho chráni pred dotieravými fanúšičkami.

Rovnako ako mnohé detské hviezdy, aj Angus stále zápasí s nálepkou, ktorá mu prischla vďaka svetoznámemu sitkomu. „Zostal z neho už len tieň a snaží sa zbaviť zovňajšku, ktorý z neho urobil svetovú hviezdu a boháča,“ prezradil jeden z jeho priateľov. Ten dokonca vyjadril strach o hercovo zdravie: „Angus cez leto veľmi schudol a v porovnaní s tým, ako vyzeral v šou, je veľmi vychudnutý. Zdá sa, že sa psychicky rúca.“ Hollywoodsky odchovanec je tak dôkazom, že bezstarostné detstvo a dospievanie mimo kamier nahradiť nedokážu ani rozprávkové honoráre.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu