Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Hluchonemá žena (40) prvýkrát počula zvuk: Jej neuveriteľnú reakciu musíte vidieť!

Joanne Milne
Joanne Milne (Zdroj: Foto: youtube)

LONDÝN - Pozrite si vskutku dojemné VIDEO, ktoré zachytáva 40-ročnú Joanne Milne v okamihu, keď jej lekárka zapla implantát a ona prvýkrát vo svojom živote počula. Obrovské emócie plné sĺz a neskrývanej radosti.

Sedem jednoduchých slov dojalo ženu k slzám. Zvuk, ktorým pomenúvame obyčajné dni v týždni, považujeme všetci za samozrejmosť. Všetci až na nepočujúcich.

Keď však Joanne Milne (40) prvýkrát počula lekárku ako jej recituje dni v týždni, zaplavili ju emócie. Doslova bojovala so slzami a lapala po dychu. Až do tejto chvíle bol totiž jej život plný ticha. Narodila sa so vzácnym ochorením, ide o tzv. Usherov syndróm. To spôsobilo, že od narodenia nepočula. 

Ako uvádza denník Daily Mail, minulý mesiac však Joanne podstúpila svoju životnú operáciu, aby jej mohli nasadiť kochleárne implantáty. Pozrite si dojemné VIDEO, ktoré zachytáva reakciu Joanne, keď prvýkrát vo svojom živote počula. Zhodnotila aj vlastný počutý hlas: „Wow, to je úplne úžasné."

"Bol to najväčší emocionálny a ohromujúci zážitok môjho života," povedala Joanne o prvotnom počutí a dodala: "Som z toho do teraz stále v šoku. Musím sa naučiť rozpoznať, čo jednotlivé zvuky znamenajú. Musím si postaviť knižnicu zvukov vo svojom mozgu.“   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu