Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Toto, že je malý Jake z Dva a pol chlapa? Vyzerá ako spustnutý bezdomovec!

Angus T. Jones v mene kresťanskej viery zmenil imidž na zarasteného pustovníka. Zobraziť galériu (8)
Angus T. Jones v mene kresťanskej viery zmenil imidž na zarasteného pustovníka. (Zdroj: KHOU)

LOS ANGELES – Okolie ho nespoznáva! Hoci Angus T. Jones (20) pred pár rokmi patril k najlepšie zarábajúcim detským hviezdam v Hollywoode, dnes by ste v ňom milionára rozhodne nespoznali. Herec totiž zapustil bradu a nechal si narásť neupravené mastné vlasy. Myslíte si, že za týmto nevábnym imidžom sa skrýva nová rola? Ani náhodou. Vraj ide o Boha.

Obrat o 180 stupňov! Keď si Angus T. Jones ešte len získaval divácku priazeň, bol chlapcom s nadváhou, ktorý dokonale dotváral pánske trio v sitkome Dva a pol chlapa. Práve vďaka tomuto megaúspešnému projektu si seriálový Jake pripísal na svoje konto rekord v podobe prvenstva medzi najlepšie platenými detskými hercami v histórii televízneho sveta. Vtedy mal 17 rokov, písal sa rok 2010 a tínedžer za jedinú epizódu zhrabol rovných 300 tisíc dolárov. Dnes je však všetko inak a nádejný komik pripomína zarasteného pustovníka.

Hustá brada, dlhšie neumyté vlasy a názory, ktoré by od neho čakal naozaj málokto – tým všetkým Angus prekvapil zástupcov médií. Po rokoch odkrútených pred televíznymi kamerami si totiž sype popol na hlavu. „Bolo pre mňa ťažké byť v sitkome a tvoriť súčasť niečoho, čo zľahčuje témy z nášho sveta, ktoré sú pre mnohých ľudí ozajstným problémom,“ nechal sa kultový Jake Harper počuť pre stanicu KHOU. A v ďalšom vyjadrení nešetrí kritikou na vlastnú adresu: „Bol som plateným pokrytcom, pretože sa mi to nepáčilo, ale aj tak som nakrúcal.“

Zaujímavosťou je, že Angus si podobným spôsobom zavaril pred tvorcami šou Dva a pol chlapa ešte v roku 2012, kedy doslova vyzýval fanúšikov, aby program v nijakom prípade nesledovali. Namiesto toho by radšej mali nasledovať Boha. „Naozaj som chcel vstúpiť do svetla. Videl som, aké úžasné veci Boh dokáže,“ odhalil dvadsiatnik svoju novonájdenú vieru a lásku ku kresťanskému náboženstvu. Mnohí neprajníci ale natískajú otázku, či Jake v tomto smere nezachádza priďaleko a či ho nezlákala pochybná sekta kvôli priam rozprávkovému finančnému zabezpečeniu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu