Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Zo štrbavého chlapčiska hollywoodska labuť: Túto krásku zaručene nespoznáte!

Ktorá známa herečka nosila v detstve imidž nespratného chlapčiska? Zobraziť galériu (9)
Ktorá známa herečka nosila v detstve imidž nespratného chlapčiska? (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Zmenila sa na nepoznanie! Hoci väčšina áčkových celebrít patrí do kategórie rozkošných ratolestí už od kolísky, nájdu sa aj zaujímavé výnimky. Jedna z hollywoodskych herečiek a modeliek v detstve pripomínala skôr šibalského chlapca s poriadnou medzerou medzi zubami. Uhádnete, o ktorú súčasnú krásavicu ide?

Zo škaredého káčatka oslnivá labuť! Aj tak by sa dalo opísať dospievanie rodáčky z Južnej Dakoty, ktorá dlhé roky hviezdi v úspešnom seriáli Mad Men. V čase, keď drala školské lavice, by jej však brilantnú kariéru vo svete kinematografie a na televíznych obrazovkách nikto netipoval. January Jones (36) sa totiž kedysi na dievčatko ani len nepodobala.

„Sestry Jonesové sú tu, aby pripomenuli všetkým prostým malým dievčatám, aby snívali o veľkých veciach. Všetko je možné so sebavedomím ignorovať predsudky, podporou od priateľov, láskou k sebe samému a trpezlivosťou na to, aby ste vyrástli zo zlého účesu,“ týmito slovami blondínka okomentovala spomienkový záber, o ktorý sa podelila prostredníctvom siete Instagram. Spolu s ňou na ňom pózujú aj sestry, preto jej identita nebola taká jednoznačná. January však fanúšikov utvrdila v tom, že práve ona takpovediac vytŕčala z radu. „Ja som očividne to chlapčisko, čo čupí uprostred,“ napísala herečka do komentáru na vysvetlenie.

January svoju hviezdnu dráhu rozbehla seriálom Zákon a poriadok, no blysla sa aj v známejších snímkach ako Láska nebeská či tretie pokračovanie ságy Prcičiek. Na konte má viacero ocenení vrátane nominácie na Zlatý glóbus.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu