Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mladá herečka po zmenšení pŕs: Ehm, veď sú stále MEGA!

Výstrih Ariel Winter rozhodne nezíva prázdnotou. Zobraziť galériu (7)
Výstrih Ariel Winter rozhodne nezíva prázdnotou.

LOS ANGELES - Stále má vo výstrihu poriadne bomby! Herečka Ariel Winter (17), známa najmä zo seriálu Moderná rodina, si ešte donedávna kupovala podprsenky veľkosti F. Prirodzene veľké prsia jej však boli na obtiaž a preto si ich dala zmenšiť. Keď sa však mladá tmavovláska pred pár dňami ukázala v spoločnosti, viacerí mali pri pohľade na ňu pocit, že zákrok ani nepodstúpila.

Veľké ženské prsia dokážu popliesť hlavu mnohým chlapom a dodať sebavedomie nejednej ich nositeľke. Pre herečku Ariel Winter však boli jej prírodné šestky akýmsi prekliatím. „Mať takéto vnady bolo veľmi bolestivé. Mala som problémy s chrbticou a bolel ma krk. Už sa to nedalo vydržať,” prezradila v rozhovore pre časopis Glamour hviezda seriálu Moderná rodina, ktorá si nedávno ľahla pod nôž a dala si svoje prednosti zmenšiť o dve veľkosti. 


Mohlo by vás zaujímať: Hviezdna sedemnástka sa zbavila prekliatých pŕs: Pozrite, ako teraz vyzerá!


Hoci Ariel po zákroku tvrdila, že sa cíti ako iný človek, rozdiel na jej hrudníku nie je až taký výrazný. Zvlášť vtedy, keď si herečka oblečie provokatívny outfit s výstrihom. Takto nahodená prišla aj na nedávnu párty. Netreba zvlášť prizvukovať, že do očí tejto mladej hviezdičke pozeral asi málokto.

Výstrih herečky Ariel Winter patrí v šoubiznise k tým najbujnejším.
Zobraziť galériu (7)
Výstrih herečky Ariel Winter patrí v šoubiznise k tým najbujnejším.

Viac o téme: Ariel Winter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu