Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Extrémne prsnatá 17-tka pózovala v bikinách: Rozpútala internetové peklo!

Ariel Winter zažila na vlastnej koži internetovú šikanu. Zobraziť galériu (7)
Ariel Winter zažila na vlastnej koži internetovú šikanu.

LOS ANGELES - Nič príjemné! Známe tváre využívajú sociálne siete pre vlastnú propagáciu, ale tiež na komunikáciu s fanúšikmi. Tento fenomén však má aj negatívne stránky. Svoje by o tom vedela hovoriť napríklad mladá herečka Ariel Winter (17), známa účinkovaním v seriáli Moderná rodina. Kráska, ktorú tiež preslávili neprirodzene veľký dekolt, sa v týchto dňoch pochválila fotkou v bikinách. Nevinný záber vyvolal hotové šialenstvo a tmavovláska sa netají tým, že z reakcií ľudí je maximálne zhnusená.

Toto nečakala! Hviezda seriálu Moderná rodina - Ariel Winter bola v čase dospievania iná, než väčšina jej rovesníčok. Príroda k nej bola až prehnane štedrá a už v 15 rokoch si kupovala podprsenky veľkosti F. V lete tohto roka však podstúpila tmavovláska operáciu, pri ktorej si dala neprirodzene veľké vnady zmenšiť. 


Mohlo by vás zaujímať: Hviezdna sedemnástka sa zbavila prekliatých pŕs: Pozrite, ako teraz vyzerá!


Herečka sa netajila tým, že zákrok jej zmenil život a cítila sa konečne sebaisto. Zrejme aj preto zverejnila v týchto dňoch na sociálnych sieťach svoju fotografiu v plavkách. Zarážajúce však je, že popri pochvalných komentároch oveľa viac prevládali urážky, nadávky a slová plné kritiky. Podľa slov "fanúšikov" si ich vraj dievčina zaslúžila. 

Nečudo, že Ariel zostala šokovaná. „Kto by to povedal, že nevinná fotka s neterkami vyvolá toto?” pýtala sa herečka, ktorá tiež otvorene priznala, že z reakcii je totálne zhnusená. „Vraj som si to zaslúžila... Zvyčajne nemíňam energiu na ľudí, ktorí sa skrývajú za obrazovkami svojich počítačov, ale tentokrát som musela. Kvôli všetkým dievčatám, ktoré sú neustále šikanované tu na internete alebo aj v škole. Je to vaša vec, čo si obliekate. Všetky ste nádherné a nedovoľte, aby takéto zlé a negatívne komentáre ničili vaše sebavedomie. My, baby, musíme držať spolu,” vyjadrila sa pri ďalšom príspevku Winter, ktorá je pre mnohé tínedžerky vzorom. Lepším ako Miley Cyrus, ćo poviete?!

Nevinná fotka Ariel Winter s neterkami vyvolala búrlivé reakcie a nenávistné komentáre.
Zobraziť galériu (7)
Nevinná fotka Ariel Winter s neterkami vyvolala búrlivé reakcie a nenávistné komentáre.

Viac o téme: Ariel Winter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu