Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hviezdne vnady v úkryte: Moja, a na čo si sa tak obliekla?!

Ariel Winter si pred fotografmi takto skrývala prsia. Zobraziť galériu (6)
Ariel Winter si pred fotografmi takto skrývala prsia.

LOS ANGELES - Raz ich ukazuje, inokedy skrýva! Prsiam herečky Ariel Winter (17), známej najmä účinkovaním v seriáli Moderná rodina, bolo v médiach venovaného už dosť prestoru. Najskôr pútala pozornosť, lebo jej narástli do neprirodzených rozmerov, neskôr narobila tmavovláska rozruch, keď si ich dala zmenšiť. Pred pár dňami chcela kráska svoje prsia prevetrať v losangelských uliciach, no narazila pri tom na paparazzov. A pred nimi sa jej zrazu chcelo hrať na cudnú.

Ehm, o čo jej išlo?! Herečka Ariel Winter dostala od prírody štedrú nádielku v podobe neprirodzene veľkých pŕs. V čase dospievania jej totiž narástli do veľkosti F a tmavovláska sa v rozhovoroch netajila tým, že jej sú skôr na obtiaž, než na radosť. Kvôli pretrvávajúcim zdravotným problémom išla umelkyňa pod nôž a dala si ich o dve čísla zmenšiť.


Pozrite si tiež: Hviezdna sedemnástka sa zbavila prekliatych pŕs: Pozrite, ako teraz vyzerá!


Na topkách sme vás pred pár dňami informovali, že aj po absolvovaní zákroku sú tmavovláskine balóny neprehliadnuteľné. Ariel navyše pózovala fotografom v bielych šatách s hlbokým výstrihom, ktorý obliny jej pŕs dokonale zvýrazňoval. 


Mohlo by vás zaujímať: Mladá herečka po zmenšení pŕs: Ehm, veď sú stále MEGA!


Odvážne outfity preferuje seriálova hviezdička aj v súkromi. Nedávno na ňu paparazzi narazili, keď sa vybrala na prechádzku v zelenom overale. Ten mal odvážny výstrih a Ariel v ňom vyzerala dosť sexi. Pomerne nepochopiteľné však je, prečo si kráska svoje D-éčka tak úzkostlivo schovávala.  

Viac o téme: Ariel WinterModerná rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu