Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ariel Winter si dala zmenšiť prsia o dve veľkosti. Zobraziť galériu (7)
Ariel Winter si dala zmenšiť prsia o dve veľkosti.

LOS ANGELES - Iné zväčšujú, ona zmenšovala! Kdekoľvek sa herečka Ariel Winter (17) objavila, pohľady všetkých prítomných sa ihneď sústredili na jej hrudník. K štíhlej tmavovláske bola totiž príroda prehnane štedrá a nadelila jej obrovské prsia veľkosti F. Sympatická umelkyňa sa nikdy netajila tým, že bomby sú jej skôr na obtiaž, než by z nich mala mať radosť. Nedávno si preto ľahla pod nôž chirurgov, ktorí z nej spravili iného človeka.

Zbavila sa ich! Ariel Winter, ktorá stvárňuje jednu z ústredných postáv seriálu Moderná rodina, žiari šťastím. Môže za to nedávna operácia poprsia, v rámci ktorej si krásna tmavovláska dala svoje vnady zmenšiť o dve veľkosti. „Cítim sa ako nový človek,” priznala v rozhovore pre časopis Glamour herečka. 

Pod nôž išla podľa vlastných slov z viacerých dôvodov. „Mať takéto prsia bolo veľmi bolestivé. Mala som veľké problémy s chrbticou a bolel ma krk. Už sa to nedalo vydržať,” prezradila tmavovláska, ktorej bujné vnady poriadne komplikovali život.

Zaujímavé je, že Ariel si ich vlastne sama vymodlila. „Pamätám si, ako som bola na svadbe mojej sestry. Bola som plochá ako lata a hovorila si, bože, kiežby mi trošku narástli prsia. A oni naozaj narástli. Doslova zo dňa na deň. A rástli stále viac. V 15 rokoch som mala veľkosť F,” uviedla pre Glamour umelkyňa, ktorá si zrejme do budúcna dá na svoje želania pozor. 

Ariel Winter má momentálne plné štvorky. Predviedla ich v magazíne Glamour.
Zobraziť galériu (7)
Ariel Winter má momentálne plné štvorky. Predviedla ich v magazíne Glamour.


Mohlo by vás zaujímať: Seriálová hviezda ohúrila bujným dekoltom: Má len 15, no prsia až pri krku!


Viac o téme: Ariel Winter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu