Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vesmírny inžinier vycvičil špeciálne prasa: Intímnosti so sexicou Heidi Klum!

Vesmírny inžinier John Vincent vycvičil prasiatko, ktorému neodolala ani sexi modelka Heidi Klum. Zobraziť galériu (11)
Vesmírny inžinier John Vincent vycvičil prasiatko, ktorému neodolala ani sexi modelka Heidi Klum. (Zdroj: nbc)

LOS ANGELES – Prasacia šou, aká sa len tak nevidí! Presne o takú senzáciu sa postaral John Vincent, ktorý sa rozhodol skúsiť šťastie v talentovej šou. Na pomoc si prizval vcelku roztomilé prasiatko, s ktorým predviedol nevídané kúsky. Trikom krochkajúceho maznáčika nedokázala odolať ani sexi modelka Heidi Klum (41) s odvážnym výstrihom.

V hlavnej úlohe neuveriteľne šikovné prasa! Hoci sa John Vincent cez deň venuje výskumu a mimoriadne záslužnej činnosti pre NASA, vo voľnom čase mu naplno učarovali prasce. Tie učí husárskym kúskom a zabáva ľudí nielen vo svojom okolí, no najnovšie už aj na amerických televíznych obrazovkách. S miláčikom menom Mudslinger zavítal do súťaže America's Got Talent, pričom na javisku ohúril predovšetkým ženskú časť poroty.

Vitálny vesmírny inžinier uviedol svoje prasa na špeciálnom vozíku a následne všetkým divákom v sále predviedol, čo táto dvojica dokáže. Vytiahnuť rypáčikom americkú vlajku po žrdi či slalomom streliť gól do brány – to všetko pre Mudslingera nepredstavovalo najmenší problém. Za takýmto divadlom však stoja nekonečné hodiny tréningu. „S prasatami pracujem už 22 rokov a robím s nimi prasacie triky,“ prezradil o sebe Vincent. Tá pravá čerešnička na torte však prišla až v závere.

Rozkošným prasaťom bola ohúrená porotkyňa Mel B, ale predovšetkým sexi plavovláska Heidi Klum. Tá poznamenala, že už pár prasiat v živote stretla, no s tým zvieracím by sa bez mihnutia oka vybozkávala. Zobrala si teda od Vincenta maškrtu a z vlastných úst ju podala krochkajúcej hviezde. Po celý čas si pritom musela strážiť dráždivý výstrih, z ktorého jej vykúkalo poprsie bez spodnej bielizne. Kasting sa však zaobišiel bez trapasov, prasiatko postúpilo do ďalšieho kola a Heidi má o celoživotný zážitok navyše.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu