Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kolumbijská sexica sviatkuje v bikinách: Tangá a okrúhly zadoček von!

Sofia Vergara v bikinách strihu tango provokuje nahým zadočkom v náručí snúbenca Nicka Loeba Zobraziť galériu (21)
Sofia Vergara v bikinách strihu tango provokuje nahým zadočkom v náručí snúbenca Nicka Loeba (Zdroj: Instagram)

MEXIKO – Vianočnú pohodu si vychutnáva po svojom! Zatiaľ čo v mnohých kútoch sveta sa na sviatky zíde celá rodina pri jednom stole, Sofia Vergara (41) vyrazila za vyhriatym morom a slnečnými lúčmi. V náručí snúbenca predvádza sexi postavičku a provokatívne vystrkuje zadoček.

Sexepílom ani po štyridsiatke nešetrí! Zatiaľ čo niektoré celebrity sú v jej veku pri vyzliekaní zdržanlivejšie, Sofia Vergara má stále figúru ako lusk. Vďaka kolumbijským koreňom sa môže tiež pochváliť výstavným pozadím, ktoré v pondelok bez váhania predvádzala na lodi. Pozrite, ako herečka okorenila partnerovi Nickovi Loebovi sviatočnú dovolenku v plavkách strihu tango.

„Na Mexiko sa nič nechytá!“ týmito slovami zvodná brunetka okomentovala záber, o ktorý sa podelila na webe. Bohatú nádielku vo vrchnom diele bikín síce tentoraz neukázala, no fanúšikov potešila aspoň poodhaleným zadočkom. Niet sa čo čudovať, že takýto dámsky skvost si finančne zabezpečený podnikateľ rukou ovinul okolo drieku.

Prominentná dvojica sa zasnúbila ešte minulý rok v deň, kedy sexi Sofia oslavovala okrúhle štyridsiate narodeniny. V uplynulých týždňoch sa síce v médiách objavili fámy, že ich vášnivá romanca troskotá, no čerstvá fotka s priam idylickým pozadím svedčí o opaku. Ostáva len dúfať, že známe hrdličky si na svojich najbližších spomenuli aspoň telefonátom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu