Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Polonahá Beyoncé vytasila kyprejšie tvary... A holý zadok v tenučkých šnúrkach!

Sporo odetá speváčka Beyoncé zvádza v klipe s erotickým nábojom. Zobraziť galériu (17)
Sporo odetá speváčka Beyoncé zvádza v klipe s erotickým nábojom. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Radikálna diéta je minulosťou! Hoci sa popová diva Beyoncé (32) ešte donedávna pýšila drasticky schudnutou figúrou, najnovšie sa pred kamerami pretŕča tak, ako sú na ňu fanúšikovia zvyknutí. Krivky v tvare presýpacích hodín však poodhalila viac než inokedy. Jej nahé telo strážili len mimoriadne úzke prúžky látky.

Opičí sa po mladších kolegyniach? Aj keď také hudobné hviezdy ako Rihanna či Miley Cyrus sa bez obnažovania vo videoklipoch zaobísť nedokážu, Beyoncé si ako príkladná matka a vydatá dáma svoju cudnosť doteraz prísne strážila. V najnovšom videoklipe ku skladbe Partition sa však ukázala v poriadne dráždivom svetle. A materiálmi na provokatívnych outfitoch poriadne šetrila.

Zámerom tvorcov sexi klipu bolo zachytiť erotické fantázie očarujúcej Beyoncé. Tá sa už od samého úvodu predvádza ako zmyselná manželka v župane pri raňajkách, pričom o pár sekúnd neskôr ukáže svoje telo v celej nádhere. Vlnenie, obtieranie sa a vystrkovanie zadočku – to všetko speváčka ovláda na výbornú. Tentoraz však pridala aj nemalý bonus. Svoje šťavnaté polky odhalila v úsporných nohavičkách strihu tango, ktoré pozostávali len z niekoľkých tenkých šnúrok.

Takmer štvorminútové video sa nakrúcalo v parížskom nočnom klube Crazy Horse. Práve tam sa totiž plavovláska vybrala s manželom menom Jay-Z po tom, čo pred ňou pokľakol na koleno a požiadal ju o ruku. „V deň, kedy sme sa zasnúbili, boli manželove narodeniny. Tak som ho vzala do Crazy Horse a pamätám si, ako som si pomyslela: 'Dočerta, tie dievčatá sú ale tanečníčky!'“ Podľa jej slov si tak s odstupom času len splnila svoj vtedajší sen – predviesť vyvolenému mužovi rovnakú sexi šou. Otázne ale je, prečo sa na ňu teraz pozerá aj zvyšok sveta.

Prečítajte si: Úprimnosť, feminizmus a veľa sexu: Beyoncé nahrala popový album roka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu