Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slávnej hviezde zlomili väz sexuálne škandály: Fuj, to je nechutné!

Tiger Woods Zobraziť galériu (7)
Tiger Woods (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Z výslnia spadol na dno! Tiger Woods bol svojho času jedným z najúspešnejších a najlepšie platených športovcov. Keď sa však verejnosť dozvedela o jeho nevere a milostných avantúrach, situácia sa výrazne zmenila. Slávny golfista práve dnes oslavuje 43. narodeniny a pohľad na to, ako vyzeralo jeho detstvo, nie je práve najkrajší.

Tiger Woods sa narodil 30. decembra 1975. Ako vyšlo neskôr najavo, jeho detstvo nebolo príliš idylické. Svoj podiel mal na tom jeho otec Earl. Ten bol podľa medializovaných informácií priam posadnutý sexom. Denne sledoval porno, podvádzal svoju ženu Kutildu, vulgárne jej nadával a po celom dome mal rôzne erotické hračky. Asi netreba veľmi vysvetľovať, prečo ho Kutilda dala po smrti pochovať do neoznačeného hrobu. 

Mladučký Tiger Woods s otcom Earlom.
Zobraziť galériu (7)
Mladučký Tiger Woods s otcom Earlom.  (Zdroj: SITA)

Earl Woods sa výrazne pričnil aj o to, že sa z Tigera stal skvelý športovec. Chlapca už od malička viedol k športu. A kým jeho rovesníci si užívali detstvo, on dlhé hodiny trénoval. Vyplatilo sa! Množstvo úspechov a miliardové zárobky sú určite jeho pýchou. 

Tiger Woods s mamou, manželkou a ich dieťatkom.
Zobraziť galériu (7)
Tiger Woods s mamou, manželkou a ich dieťatkom.  (Zdroj: SITA)

V porovnaní s tým, je ale súkromie slávneho športovca zahanbujúce. Kedysi bol vzorným manželom a s modelkou Elin Nordegren má dve ratolsti. Keď sa však v roku 2009 začalo hovoriť o jeho nevere... Médiá boli zrazu plné šokujúcich výpovedí a z talentovaného športovca sa razom stal sexuálny predátor.

Milenky bez hanby opisovali sexuálne praktiky a Tiger dokonca skončil na liečení. „Bol poriadne perverzný a necitlivý. Po sexe s ním som sa cítila ako handra. Páčilo sa mu, keď ma mohol ťahať za vlasy a keď som bola vulgárna,” uviedla jedna z Woodsových mileniek.  

Tiger Woods v súčasnosti.
Zobraziť galériu (7)
Tiger Woods v súčasnosti.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Tiger Woods
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu