Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vyziabnutá Angelina Jolie skolabovala: Infarkt a strach zo smrti?!

Angelina Jolie podľa titulnej strany magazínu National Enquirer odpadla a bojovala o život. Zobraziť galériu (14)
Angelina Jolie podľa titulnej strany magazínu National Enquirer odpadla a bojovala o život. (Zdroj: National Enquirer)

LOS ANGELES – Takmer ju pochovali za živa! Už niekoľko týždňov médiami kolujú fotky nevábne vychudnutej Angeliny Jolie (38), ktorá svoj denný kalorický príjem priškrtila na minimum. Situácia vraj dokonca zašla do takého extrému, že herečka a režisérka skolabovala priamo na nakrúcaní. Visel jej život na vlásku?

Panika a vážne obavy o jej zdravie! Takéhoto scenára sa údajne dočkal jeden z nakrúcacích dní pripravovanej snímky Unbroken, ktorej sa ako režisérka zhostila Angelina Jolie. Podvýživená a prepracovaná herečka podľa informácií amerického plátku National Enquirer precenila svoje sily a doplatila na krehkú figúru. Z ničoho nič údajne odpadla na pľaci a okolie vydesila na smrť.

„Keď Angelina spadla na zem, niektorí z hercov a členov štábu si neboli istí, čo sa deje. Najprv si mysleli, že len niečo hrá. Potom jej ale bežali na pomoc v presvedčení, že je vážne chorá – alebo ešte horšie, mŕtva!“ cituje spomínaný časopis svoj samozvaný zdroj. S touto informáciou vzápätí vyrukovali aj ďalšie médiá, no podľa všetkého ide o bohapustý výmysel. Spoveď svedka totiž ani prinajmenšom nevyznieva vierohodne.

„Bola chorobne bledá a lapala po dychu. Ale Angie odmietla ísť do nemocnice. Keď sa otriasla, každého uistila, že je v poriadku a rovno sa vrátila do práce,“ dodal spomínaný zdroj. Ak by však situácia naozaj bola taká vážna, žiaden profesionál by nebol schopný okamžite pracovať po strate vedomia. Navyše je vysoko pravdepodobné, že aj Angelina by v prípade choroby chcela poznať vážnosť svojho zdravotného stavu a nechala by sa aspoň vyšetriť.

Titulná strana plátku v odvážnych tvrdeniach zachádza ešte ďalej. Podľa obálky totiž hollywoodska hviezda vychudla na 42 kíl a Brada zachvátila panika z infarktu myokardu. Je preto naozaj otázne, či by si National Enquirer za takéto klamstvá nezaslúžil štedrú príučku na súde.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu