Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Úchvatnú Angelinu už okopírovala prvá celebrita: Páni, to je ale trapas!

Kelly Osbourne sa pánskym outfitom snažila okopírovať eleganciu Angeliny Jolie, no strápnila sa na celej čiare. Zobraziť galériu (17)
Kelly Osbourne sa pánskym outfitom snažila okopírovať eleganciu Angeliny Jolie, no strápnila sa na celej čiare. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Hanba na celý Hollywood! Niet najmenších pochýb, že Angelina Jolie (38) sa po fenomenálnom uvedení outfitu v pánskom štýle stala inšpiráciou pre celý svet. Keď sa ju však takpovediac o pár hodín pokúsila napodobniť prvá hviezda zvučného mena, dopadlo to neslávne. Kopírovanie na celej čiare spackala Kelly Osbourne (29), ktorú kritici zniesli pod čiernu zem.

Šliapla vedľa a totálne sa znemožnila! Keď v pondelok obleteli svet fotografie z udeľovania cien BAFTA, jednoznačne na nich dominovala Angelina Jolie. Tá sa totiž do posledného detailu zladila s partnerom Bradom Pittom v smokingu tak, že sama nahodila pánsky ležérny štýl. Netrvalo dlho a hviezdny stajling našiel prvú plagiátorku. Vypapaná Kelly Osbourne na párty RuPaul's Drag Race však vo vlastnej kreácii pohorela. Teraz je na smiech celému Hollywoodu.

Keď superštíhla Angelina očarila módnych kritikov, mala na sebe čierny nohavicový kostým, ležérne rozopnutú košeľu a rozviazaného motýlika okolo krku. Na rozdiel od nej si Kelly všetko pozapínala a zaviazala, čím zrejme chcela navodiť dojem serióznosti. Nezabudla ani na detail v podobe lakovaných lodičiek, no výsledkom sa poriadne strápnila. Práve ona totiž v programe Módna polícia bez servítky kritizuje kolegyne, zatiaľ čo sama nedokázala prísť s vlastným nápadom.

Hoci sa dcéra Ozzyho Osbournea ešte nedávno rozplývala nad láskou k svojmu vlasatému snúbencovi, už niekoľko týždňov je opäť voľná. Príčinou rozchodu bolo zrejme jej detinské správanie v súvislosti s požitím alkoholu. „Kelly pila miešaný kokteil s vodkou, potom odišla na opačnú stranu klubu, kde sa začala chichúňať s chlapíkom a bozkávať ho,“ prezradil očitý svedok magazínu Star. Na celom incidente je zarážajúce to, že svoju opitú snúbenicu z diaľky sledoval vykoľajený Matt Mosshart. Žeby Kelly napriek blížiacej sa tridsiatke ešte predsa len nebola zrelá na vážny vzťah?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu