Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Starí monarchovia sa búria proti Kate Middleton: Tá im ale dvíha tlak!

Kate Middleton Zobraziť galériu (12)
Kate Middleton (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Zdvihla sa proti nej vlna odporu! Odkedy sa Kate Middleton (31) stala oficiálnou partnerkou Princa Williama (31), jej popularita na domácej pôde neustále rastie. To sa však nepáči starším členom kráľovského dvora, ktorí si dobre uvedomujú nezvratnosť mnohých zásadných zmien. V paláci sa tak zrejme schyľuje k súboju o moc medzi generáciami.

Rozhnevala si starých monarchov! Niet najmenších pochýb, že Kate Middleton sa sobášom stala rešpektovanou ikonou a miláčikom britského národa. Čerstvý vietor v plachtách kráľovského dvora sa jej navyše už čoskoro podarí silnejšie rozdúchať za pomoci novej spojenkyne. Do oka jej padla súčasná partnerka princa Harryho, ktorá má na mnohé veci týkajúce sa paláca podobný názor. Nielen po chodbách sa šušká, že mladé dievčatá by to bok po boku mohli dotiahnuť naozaj ďaleko.

„Mnohým zo starších monarchov v paláci sa nepáči modernizácia členov kráľovského dvora. Desia sa toho, že všetko sa mení príliš rýchlo. Kate a Cressida majú čoraz väčší vplyv, takže vznikajú obavy, že zmeny sú už v pohybe,“ prezradil zdroj z okolia urodzenej rodiny britskému magazínu Look. Podľa jeho slov celý proces dodáva odvahu najmä nastávajúcej Princa Harryho: „Cressida je šťastná, že má Kate na svojej strane.“

Ako sa teda zdá, celú britskú monarchiu postupne oživí mladá krv. K výraznejšiemu presadeniu mladých dám má dôjsť práve po svadbe Williamovho mladšieho brata. Po prvotných nesympatiách si totiž Harry svoju lásku na dvore predsa len presadil. „Cressie dostala úradné kráľovské zvolenie. O tom niet najmenších pochýb. Harry je uchvátený a správa sa k nej ako k princeznej,“ vysvetlil spomínaný zdroj. Ktovie, možno sa o nejaký čas dočkáme aj zmien v samotnom protokole. Už teraz sa totiž nielen Kate, ale aj Cresside podarilo dosiahnuť viacero výnimiek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu