Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Princ Harry definitívne kašle na krásnu milenku: Dostala ho táto zvodná striptérka!

Princ Harry po rozchode nestráca čas - jednu z posledných nocí strávil v spoločnosti polonahej tanečnice Paige Collins. Zobraziť galériu (11)
Princ Harry po rozchode nestráca čas - jednu z posledných nocí strávil v spoločnosti polonahej tanečnice Paige Collins. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Návrat do starých koľají! Hoci si Princ Harry (29) dlhé roky pestoval imidž búrliváka s láskou k divokým žúrom, po boku priateľky Cressidy Bonas (25) skrotol ako baránok. Po nečakanom rozchode však náplasť na zlomené srdce vyhľadáva v nočných baroch. A tam mu nedávno padla do oka sporo odetá tanečnica, ktorej venoval nemalú pozornosť.

Užíva si slobodu? Aj keď Princ Harry nikdy predtým o zásnubách verejne neprehovoril, jeho najbližší si v kuloároch šuškali, že svadba s Cressidou Bonas je na spadnutie. Z týchto plánov však náhle zišlo a ryšavý mladík vonkoncom nezaháľa. Absolútne bez záväzkov vymetá jeden nočný podnik za druhým. Dokonca sa už stihol zblížiť s tanečnicou Paige Collins, ktorá mu venovala dráždivý tanec a na oplátku dostala nemalý bonus.

„Nie každý deň si zatancujete a dáte pár pohárikov vodky s Princom Harrym! Je to ten najviac v pohode muž na svete vzhľadom na to, že je stále princom!“ pochválila sa štíhla tmavovláska s pružným telom prostredníctvom Twitteru. Ktovie však, či rovnaké nadšenie nasledujúce ráno prejavoval aj samotný vojak urodzeného pôvodu. Povráva sa totiž, že ak by to záležalo od neho, ku Cresside by sa bez váhania vrátil.

„Odkedy sa rozišli, sú v neustálom kontakte. Ona teraz musí vyvinúť iniciatívu na stretnutie. Celé je to veľmi priateľské a nikto netlačí na to, aby boli opäť spolu,“ prezradil zdroj z Harryho okolia britským novinám Mail On Sunday. Pokiaľ sa však princ bude naďalej zabávať po boku polonahých tanečníc a striptérok, jeho milovaná mu dvere do svojho srdca tak skoro neotvorí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu