Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Princ Harry dostal voči milenke stopku: Dôvod? Samovražda!

Cressida Bonas to má na kráľovskom dvore nahnuté a princ Harry ju možno nakoniec opustí. Zobraziť galériu (11)
Cressida Bonas to má na kráľovskom dvore nahnuté a princ Harry ju možno nakoniec opustí. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Ocitol sa medzi dvomi mlynskými kameňmi! Hoci sa Princ Harry (29) netají obrovskou náklonnosťou k súčasnej partnerke Cresside Bonas (24), možno bude musieť svoj vzťah nečakane ukončiť. Dôvodom sú tragické udalosti, ktoré sa udiali v blízkej rodine mladej tanečnice. A tie kráľovský dvor jednoducho nestrpí.

Jeho romanca je ohrozená! Princ Harry napriek misiám a služobným povinnostiam randí so svojou láskou už 18 mesiacov a v kuloároch sa šepká, že uvažuje nad svadbou. Táto idylka však nemusí mať rovnako šťastný koniec, akého sa dočkal starší brat William s Kate Middleton. V pozadí totiž stojí otec Charles, ktorý tlačí na ukončenie pomerne často medializovaného vzťahu. Pýtate sa, aký má na to dôvod? Nevlastný otec Cressidy Bonas a potenciálny Harryho svokor totiž podľa všetkého spáchal samovraždu.

Finančník Christopher Shaw (†76) sa oženil s Cressidinou matkou Lady Mary Gaye Curzon v roku 1994 a podľa viacerých zdrojov zohrával pri výchove vtedajšej maloletej blondínky dôležitú úlohu. Manželská dvojica sa síce v roku 2000 rozviedla, no Cressida si matkiným bývalým zostala blízka. Shaw sa však na staré kolená ocitol vo finančnej tiesni a jeho telo bolo pred pár dňami nájdené bez známok života. Jeho blízki otvorene hovoria o tom, že sedemdesiatnik si smrť zvolil sám.

Celá záležitosť neunikla pozornosti kráľovskej rodine, ktorá už stihla podniknúť prvé kroky. Výraznou intervenciou prispel predovšetkým Charles, ktorý si mladšieho syna takpovediac pozval „na koberček“. „Harry sa zrútil, keď mu otec povedal, aby sa od Cress držal ďalej kvôli jej rodinným problémom. Teraz je pod veľkým tlakom, aby sa s ňou rozišiel a priateľom povedal, že je ako rozpoltený. Nevie si vybrať medzi rodinou a milenkou,“ citoval svoj zdroj portál showbizspy.com. Ostáva len dúfať, že situácia sa nakoniec utrasie a ryšavý princ túto krízu ustojí aj s krehkou priateľkou po boku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu