Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kate Middleton ako tínedžerka bez mejkapu: Takú bucľatú ju už zrejme neuvidíme!

Kate Middleton ako dospievajúce dievča Zobraziť galériu (13)
Kate Middleton ako dospievajúce dievča (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Aj ona kedysi pripomínala celkom obyčajné dospievajúce dievča! Kate Middleton je vo veku takmer 32 rokov rešpektovanou ikonou módy a krásy, pričom britskému národu dala to, po čom dlho túžil – následníka trónu. Ospevovaná vojvodkyňa má však v archíve fotky aj z čias, kedy o svojej budúcej popularite ani netušila. Pozrite, ako kedysi vyzerala bez prísnych diét a mejkapu.

Prešla poriadny kus cesty! Len za necelé tri roky Kate Middleton absolvovala rozprávkovú svadbu s budúcim kráľom, priviedla na svet prvého potomka a stala sa miláčikom svojich krajanov. Vždy dokonale upravená vojvodkyňa však v školskom období vyzerala trochu inak. Netrápila sa žiadnymi striktnými diétami a jej tvár bola viditeľne okrúhlejšia. Manželka Princa Williama sa ako sladká sedemnástka usmievala s bucľatými lícami a nosila len minimum mejkapu.

Kate Middleton ako dospievajúce
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Zaujímavosťou je, že Kate sa do širšieho povedomia médií dostala vďaka vzťahu s princom už v roku 2005. Vtedy jej paparazzovia v pätách znepríjemňovali život do tej miery, že palác potenciálnej členke kráľovského dvora veľkoryso pridelil ochranku.

Kate Middleton ako dospievajúce
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Matka malého Georgea napriek tehotenstvu a materskej dovolenke už tretí rok v rade zvíťazila v prestížnej ankete o britskú ikonu krásy 2013. Za sebou tak už opäť nechala svetové celebrity zvučných mien ako Beyoncé (bronzová priečka), Angelinu Jolie (6. pozícia), Adele (8. miesto) či Victoriu Beckham (9. priečka).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu