Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kate Middleton ohúrila nohami vo vysokom rázporku... A šperkom za pár eur!

Kate Middleton poodhalila nohy v rafinovanej róbe s rázporkom a svoju krásu podčiarkla náhrdelníkom za 24 eur. Zobraziť galériu (7)
Kate Middleton poodhalila nohy v rafinovanej róbe s rázporkom a svoju krásu podčiarkla náhrdelníkom za 24 eur. (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Za málo peňazí veľa muziky! Hoci si Kate Middleton (31) ako členka kráľovskej rodiny môže dovoliť tie najvyberanejšie outfity a hriešne drahé klenoty, upútať dokáže aj s obyčajnou bižutériou. Stačí sa pozrieť, v akej podobe včera opäť ozdobila červený koberec. V jednoduchej róbe poodhalila nohy a jej eleganciu podčiarkol náhrdelník z kategórie „veľmi lacný“.

O márnivosti v jej prípade nemôže byť ani reči! Kate Middleton je ako miláčik národa ostro sledovaná nielen v rámci svojich charitatívnych aktivít, ale predovšetkým ako módna ikona celej Británie. O to milšie teda vyznieva fakt, že budúca kráľovná si na prehnaný luxus nepotrpí, neváha obľúbené outfity takpovediac recyklovať a namiesto drahých kameňov sa uspokojí s bižutériou. V podobnom duchu sa niesla aj včerajšia premiéra snímky venovanej zosnulému juhoafrickému exprezidentovi Mandela: Long Walk To Freedom.

Vojvodkyňa z Cambridge zavítala na filmový večer po boku svojej zákonnej polovičky v dlhej róbe z dielne módneho domu Roland Mouret vo farbe slonovej kosti. Šaty boli veľmi jednoduché, no v prednej časti mali vysoký rázporok, v ktorom vynikli Katine štíhle nohy. Značnú pozornosť pútal aj jej trblietavý náhrdelník. Ten totiž v sebe neukrýval žiadne pravé skvosty, ale obyčajné ligotavé sklíčka. Pochádza totiž zo známej odevnej siete a jeho hodnota podľa britského denníka Daily Mail neprekračuje sumu dvadsať libier, čo je v prepočte asi 24 eur.

Premiéra spomínanej snímky mala mimoriadne smutnú príchuť. Ešte pred samotným premietaním totiž nikto z hostí netušil, že Mandela na domácom lôžku prežíva posledné okamihy. „Môj otec sa má dobre. Má 95 rokov a je dosť slabý. Dúfame, že sa mu ešte polepší,“ uviedla v rozhovore jeho dcéra Zindzi. Už takpovediac o pár minút však bolo jasné, že nositeľ Nobelovej ceny za mier pozemský svet navždy opustil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu