Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Legendárnemu Billovi Cosbymu už ťahá na 80: Kilá navyše a dvojitá brada!

Bill Cosby sa pred prahom osemdesiatky viditeľne zaokrúhlil. Zobraziť galériu (8)
Bill Cosby sa pred prahom osemdesiatky viditeľne zaokrúhlil. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Zostarol a poriadne sa zaguľatil! Hoci Bill Cosby (76) aj na staré kolená patrí ku komikom dbajúcim o svoju vizáž, v poslednom období si ručičku váhy vôbec nestráži. Stačí sa pozrieť, v akej forme sa nedávno objavil medzi smotánkou. Pred prahom okrúhlej osemdesiatky má viditeľné bruško a formuje sa mu dvojitá brada.

Na pódiu stále hrdinom! Aj keď má čokoládový veterán za sebou extrémne bohatú televíznu kariéru, divákom sa najviac vryl do pamäte prostredníctvom vlastného sitkomu Šou Billa Cosbyho. Od skončenia nakrúcania už síce uplynulo nemálo rokov, no komik zo svojho povestného humoru ani šarmu nič nestratil. Tento týždeň spestril podujatie Stand Up for Heroes, na ktorom sa predviedol ako za starých čias. Jediný rozdiel spôsobil jeho prírastok na váhe.

Kultový zabávač sa na pódiu blysol v bledých nohaviciach, ktoré doplnil červenou košeľou a bordovým svetrom. O ovácie zo strany publika ani tentoraz núdzu nemal, no hviezdnymi maniermi okolie neobťažoval. Na červenom koberci si ochotne zapózoval s vojnovým hrdinom na vozíčku bez nôh a dokonca hrdo vystavil na obdiv väčšie bruško.

Keďže Bill pred kamerami vychoval nemálo ratolestí, nezriedka sa stretáva s otázkami otcovstva v dnešnej podobe. „Výskumy hovoria, že 70% žien chce byť lídrom domácnosti. Je potrebné, aby sme si uvedomili, že aj muži chcú vychovávať deti. Ja ako otec chcem prevziať tú zodpovednosť a viesť svoje potomstvo,“ nechal sa Cosby počuť v nedávnom interview. Ako sa teda zdá, ani napriek vyššiemu veku mu dianie v spoločnosti neuniká. Ostáva len dúfať, že jeho názory nezostanú bez povšimnutia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu