Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Otrasná premena Jennifer Aniston: Vlasy ostrihané, mastné a strapaté!

Jennifer Aniston s typickými hustými lokňami a nečakane novým zostrihom Zobraziť galériu (17)
Jennifer Aniston s typickými hustými lokňami a nečakane novým zostrihom (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Zatúžila po zmene! Odkedy sa Jennifer Aniston (44) blysla v úlohe Rachel zo sitkomu Priatelia, divákom sa vryla do pamäte ako kráska s polodlhými lokňami. Sladký imidž sa však u plavovlásky stal pred pár dňami minulosťou. Výrazne kratšie vlasy si síce pochvaľuje, no vyzerá v nich ako zmoknutá sliepka.

Šliapla vedľa? V hollywoodskych kruhoch len máloktorá z hviezd vydržala s podobným typom účesu tak dlho ako Jennifer Aniston. Mierne zvlnené alebo úplne rovné vlasy s dĺžkou po ramená sa totiž s väčšími či menšími obmenami stali súčasťou jej zovňajšku celé desaťročia. V pondelok však známa herečka prekvapila novým zostrihom, keď odchádzala z ambulancie svojho lekára. Inokedy dokonale upravená celebrita pôsobila, akoby jej vlasy súrne potrebovali sprchu a šampón.

Jennifer sa na vyšetrenie vybrala v typicky ležérno-elegantnom štýle. „Ošúchané“ džínsy dopĺňalo sako a tvár aspoň sčasti maskovali slnečné okuliare. Herečka predviedla zosvetlený účes v štýle mikáda, ktoré jej na hlave vyčaroval dvorný kaderník  Chris McMillan ešte vo štvrtok večer.

„Cítim sa skvele, cítim sa odľahčene,“ pochvaľovala si snúbenica Justina Therouxa novú úpravu vlasov. Najviac na nej oceňuje práve nenáročnosť na údržbu: „Je to naozaj veľmi jednoduché. Už som sa nudila. Zmena raz za čas je naozaj príjemná.“ Jennifer síce odchádzala od kaderníka vytešená, no častejšie umývanie koruny krásy by jej zrejme nezaškodilo. Aj strih „bob“, ktorý pristane každej tvári, totiž vyžaduje aspoň malú dávku starostlivosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu