Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jennifer Aniston s takmer nahými vnadami: Každý prsník do inej strany!

Jennifer Aniston si bikiny uviazala tak, že sa jej odhalené prsník opticky rozbiehali do opačných strán. Zobraziť galériu (17)
Jennifer Aniston si bikiny uviazala tak, že sa jej odhalené prsník opticky rozbiehali do opačných strán. (Zdroj: profimedia.sk)

MEXIKO – Chýbali len milimetre! Hoci Jennifer Aniston (44) patrí k najlepšie zarábajúcim herečkám, prílišné odhaľovanie pred kamerou či v časopisoch jej je zatiaľ cudzie. Na práve prebiehajúcej dovolenke však poriadne pošteklila objektívy paparazzov. V snahe vyhnúť sa bielym neopáleným miestam na pokožke sa takmer slnila hore bez.

Najpikantnejšia fotka doteraz! Aj keď hollywoodsku hviezdu Jennifer Aniston prenasledujú fotografi na každom kroku, ona zvykla doteraz provokovať „len“ presvitajúcimi bradavkami. O to väčšie prekvapenie priniesla jej koncoročná dovolenku, na ktorú sa do svojej obľúbenej destinácie vybrala spolu so snúbencom Justinom Therouxom a partiou priateľov. Inokedy zdržanlivá plavovláska povolila šnúrky bikín, ktoré jej takmer spadli z nahého poprsia.

Jennifer počas mexickej pauzy vystriedala viacero kúskov plážovej módy, ktoré mali uväzovanie na šnúrky. Uvoľnená blondínka sa zrejme domnievala, že si v kruhu blízkych kamarátov užíva nerušené súkromie. Zelený vrchný diel bikín si preto zaviazala na chrbte popod pazuchy a nie okolo krku. Opticky jej tak vnady takpovediac „utekali“ do opačných strán a takmer celkom vykĺzli spod minimalistického materiálu.

Prominentný párik si síce v uplynulých mesiacoch prechádzal krízou a viackrát odložil svadbu na neurčito, no všetko sa vraj opäť obrátilo k lepšiemu. Herci si totiž sľúbili, že v nadchádzajúcom roku spolu strávia viac spoločných chvíľ. „Jen a Justin jeden druhého ľúbia a stoja pri sebe. Udobrili sa a ľutujú, že tento rok nestrávili spolu viac času. Dohodli sa, že budúci rok bude odlišný,“ nechal sa počuť zdroj z blízkeho okolia zaľúbencov ešte v decembri. Ostáva len dúfať, že sa počas tejto dovolenky nestihnúť pohádať ako naposledy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu