Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Jennifer Aniston tesne po zákroku: Opuchnutá, červená a rapavá!

Jennifer Aniston tesne po kozmetickom ošetrení Zobraziť galériu (14)
Jennifer Aniston tesne po kozmetickom ošetrení (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Pre krásu si vytrpí viac než dosť! Jennifer Aniston (45) majú mnohí fanúšikovia zafixovanú ako nestarnúcu a stále sladkú ozdobu strieborného plátna či červeného koberca. Aby však plavovláska mohla v spoločnosti či pred kamerami zažiariť, pravidelne podstupuje kozmetické zákroky. A tesne po nich by ste ju ku krásavici rozhodne neprirovnávali. Herečka totiž vyzerá, akoby trpela nevábnym ekzémom.

Uf, takto sme ju zrejme vidieť nikdy nemali! Hoci Jennifer Aniston svoje kozmetické ošetrenia nikdy nezapierala, salóny sa odjakživa snažila navštevovať inkognito. Paparazzi v jej pätách však tento týždeň predsa len obišli s cenným úlovkom. Niekdajšiu hviezdu sitkomu Priatelia zachytili nenalíčenú a po kúre, ktorá dala jej pleti poriadne zabrať.

Aj keď sa o Jennifer hovorí, že podstúpila minimálne plastiku nosa, v utorok popoludní skôr vyzerala, akoby ju poriadne vyštípal mráz. Práve nos a líca mala totiž opuchnuté, začervenané a s vystúpenými jazvičkami či inými nedokonalosťami. Inokedy vyhladená pleť pôsobila drsne a rapavo. Niet divu, že sa herečka snažila schovať za svoje obľúbené slnečné okuliare, no tie jej veľmi nepomohli.

Známa štyridsiatnička sa v súčasnosti zdržiava vo Veľkom jablku, aby mohla viac času tráviť so svojím snúbencom. Justin Theroux totiž po jej boku chýbal niekoľko dlhých týždňov a v kuloároch sa začínalo šuškať, že romanci je koniec. Jen zostala sama dokonca aj v deň svojich 45. narodenín, kedy snúbenec uprednostnil chlapský žúr. „Počas pánskej noci, ktorá pripadla na Jenniferine narodeniny Orlando Bloom Justinovi neustále opakoval, že by mal byť radšej s ňou ako so svojimi priateľmi,“ prezradil zdroj z okolia prominentného páru. Dvojica si však už vyrazila dvakrát na rande a podľa všetkého im to klape ako hodinky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu