Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jennifer Aniston sa predsa len dočká dieťaťa: Má to však háčik!

Jennifer Aniston sa podľa najnovších správ predsa len stane matkou. Tehotenstvo však za tým nie je. Zobraziť galériu (12)
Jennifer Aniston sa podľa najnovších správ predsa len stane matkou. Tehotenstvo však za tým nie je.

LOS ANGELES – Jej materinské city pravdepodobne budú naplnené! S pribúdajúcimi rokmi je u Jennifer Aniston (44) témou číslo jeden nielen sobáš so snúbencom Justinom Therouxom (42), ale tiež otázka ich potomstva. Tú by mal známy herecký pár vyriešiť už v nasledujúcich mesiacoch. Úplne prirodzene to však nepôjde.

Odhodlala sa na veľký záväzok a riskantný krok! Zatiaľ čo Angelina Jolie momentálne zvažuje adopciu dieťaťa číslo sedem, jej úhlavná nepriateľka zatúžila po novorodeniatku, ktoré by nieslo genetickú informáciu od nej a Justina. Jennifer Aniston sa márne snaží otehotnieť už nemálo rokov, a preto sa rozhodla vyhľadať pomoc. Podľa najnovších správ momentálne zháňa náhradnú matku.

Ako tvrdí blízky zdroj, bývalá hviezda sitkomu Priatelia sa týmto nápadom inšpirovala u svojej kamarátky Nicole Kidman: „Jen sa otázkou náhradnej matky zaoberá už roky. Nebolo to isté, až kým nepovedala Nicole, že sa rozhodla ísť do toho. Ona a Justin sa zhodli, že náhradná matka bude pre nich to správne. Hľadajú ideálnu kandidátku – najneskôr do leta.“ Plavovláska tak síce neokúsi radosti a strasti tehotenstva, no zároveň sa nemusí obávať toho, že by po pôrode musela na svojej postavičke poriadne zamakať a zhadzovať kilá.

Jennifer sa s myšlienkou materstva údajne okamžite stotožnila a na nové povinnosti sa teší snáď ešte viac ako na svoju svadbu. „Obaja sú neuveriteľne nadšení, že sa stanú rodičmi a uvedomujú si, že priviesť dieťa na svet je ten najväčší záväzok, aký kedy urobili. Už dostávajú množstvo odporúčaní od priateľov a Nicole im je enormne nápomocná. Sama totiž verí, že dieťa stmelí ich šťastie a vie z prvej ruky, ako proces s náhradnou matkou prebieha,“ vysvetlil spomínaný zdroj. Ostáva len dúfať, že pre Jen nakoniec všetko dobre dopadne a vytúženej ratolesti sa naozaj dočká.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu