Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Prsnatá sexica dráždila v bikinách: Bujné vnady vrchný diel neudržal!

Sexi Keyara provokovala v bikinách, vrchný diel však stratila. Zobraziť galériu (13)
Sexi Keyara provokovala v bikinách, vrchný diel však stratila. (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU – Pred objektívom má čo ukázať! Hoci herečka a speváčka s umeleckým menom Keyara (22) zatiaľ veľkú dieru do sveta šoubiznisu neurobila, vďaka výstavným krivkám sa dokáže presadiť aspoň v oblasti modelingu. V búrlivých vlnách však naposledy možno odhalila viac, než chcela. Vrchný diel bikín totiž jej bujné poprsie neudržal na uzde.

Nehoda či zámer? Len nedávno sme vám na Topkách predstavili obdarenú modelku Carmen Ortegu, ktorá svoje krivky venuše vystavila v reklamnej kampani na istú balenú vodu. Netrvalo dlho a tá istá obchodná značka pripravovala ďalšiu kampaň s nemenej sexi Keyarou. Tá sa upísala foteniu na pláži a nebránila sa ani pikantnejším pózam. V mori dokonca stratila minimalistické plavky.

Sexi blondínka na fotenie zvolila háčkované bikiny belasej farby, ktoré nechali vyniknúť každému centimetru štvorcovému jej ladnej línie. Štíhle nohy, ploché bruško a prirodzene okrúhle vnady sú zrejme dôvodom, pre ktorý ju fanúšikovia poznajú viac ako modelku než speváčku. Po zvodných pózach pred skúseným okom fotografa sa nakoniec vrhla do morských vĺn. V tých skončila hore bez a svoju cudnosť si ledva ustrážila rukami.

Napriek tomu, že Keyarin profil na sociálnej sieti Facebook zapĺňajú provokatívne fotky z ďalších kampaní, samu seba prezentuje ako hudobníčku. „Povedali mi, že som spevavý vták svojej generácie,“ píše v kolónke osobných informácií. Ak je jej talent na predvádzanie zvodnej postavičky porovnateľný s hlasom v hrdle, možno sa speváckeho úspechu u nej predsa len dočkáme.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu