Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sexi cicuška ohúrila bujným dekoltom: Nicole, presvitajú ti bradavky!

Nicole Scherzingerbez podprsenky v chladnom počasí so vztýčenými bradavkami Zobraziť galériu (14)
Nicole Scherzingerbez podprsenky v chladnom počasí so vztýčenými bradavkami (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Vyrazila naostro! Keďže sa Nicole Scherzinger (35) stále pýši výstavnými krivkami, niet divu, že na nich predvádza rafinované a nemálo provokatívne modely. Tento týždeň však zrejme podcenila chladné britské počasie. Na odchode z reštaurácie sa jej vďaka sviežemu vánku razom vztýčili bradavky.

Opäť v stredobode pozornosti! Keď sa v spoločnosti objaví Nicole Scherzinger so svojou úchvatnou postavou, cvakanie fotoaparátov sa len tak nezastaví. Inak tomu nebolo ani včera večer, keď speváčka opúšťala vychytenú reštauráciu The Arts Club situovanú v srdci britskej metropoly – v štvrti Mayfair. Ešte predtým si však odskočila do hosťovského kresla v rámci nakrúcania populárnej šou komika Grahama Nortona. A na tú tmavovláska zvolila outfit priťahujúci všetky pohľady ako magnet.

Známa hudobníčka a porotkyňa speváckych súťaží sa počas kultúrneho večera blysla v čiernych šatách s rafinovanými prestrihmi. Keďže okrúhle prsia jej tesne obopínal kožený materiál, rozhodla sa podprsenku nechať v bielizníku. Len čo však vykročila z dverí smerom k pristavenej limuzíne, ovial ju chladný vietor. Paparazzi tak okrem predností v hlbokom výstrihu zachytili aj jej presvitajúce bradavky.

Aj keď Nicole patrí k neprehliadnuteľným ozdobám červeného koberca, nie vždy jej prejav dopadne na výbornú. Naposledy stratila reč, keď sa jej jeden z novinárov opýtal na 14-ročnú hrdinku Malalu Yousafzai. „Ehm, nepoznám jej príbeh dosť dobre... Je ešte stále...?“ habkala nesmelo do kamery. Až spätne sa tak dozvedela, že školáčka je nielenže nažive, ale vďaka odvahe a túžbe po vzdelaní ju pozná celý svet.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu