Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Sexbomba v plavkách, akú len tak neuvidíte: Osí driek a krivky venuše!

Carmen Ortega v červených plavkách predviedla sexi telo obdarenej bohyne. Zobraziť galériu (8)
Carmen Ortega v červených plavkách predviedla sexi telo obdarenej bohyne. (Zdroj: Twitter, carmenortegaofficial.com)

LOS ANGELES – Pre fotografov predstavuje skutočný magnet! Aj keď modelingu ešte stále vládnu skôr ultraštíhle modelky, čoraz žiadanejšie sú práve tie s figúrou v tvare presýpacích hodín. Tieto prednosti nedávno zúžitkovala Carmen Ortega, ktorá predviedla v plavkách telo skutočnej ženy. Oblé pozadie a bujné vnady sa s plážového modelu drali von.

Neprehliadnuteľná! Aj takým prívlastkom by sa dala zhrnúť postavička Carmen Ortegy, ktorá sa za veľkou mlákou teší čoraz väčšej popularite. Prednosti XXL a ďalšie vypracované ženské tvary si na nej všimli aj tvorcovia reklamnej kampane na istú minerálnu vodu. A svojrázna modelka ich pózovaním pred objektívom zaručene nesklamala, veď posúďte sami.

Odvážne fotenie prebiehalo v tesnej blízkosti bazéna, preto sa povinnou výbavou zvodnej tmavovlásky stali práve plavky. Tie ladili so sýtočerveným rúžom na perách a tesne obopínali každý centimeter na Carmeniných krivkách. Napriek tomu, že sa americká hviezda pýši plnšími proporciami, označiť za tučnú je rozhodne nemožno. Carmen totiž okrem okrúhleho zadku a kyprého poprsia vystavila na obdiv aj štíhly driek a svalnaté nohy. O jednu z výsledných fotografií sa obdarená manekýnka nezabudla podeliť cez Twitter: „Jeden záber, ktorý sa mi páčil najviac. Fotili sme včera.“

Slečna Ortega vďaka netypickej figúre zaujme nielen v kúskoch plážovej módy, ale aj v rafinovaných šatách, čo dokazujú promo fotky na jej oficiálnej webstránke. Vek a súkromie odhaliť síce odmieta, no samu seba radí k modelkám, speváčkam a dizajnérkam. Zatiaľ totiž stihla naspievať dve oficiálne skladby a v najbližších mesiacoch by mala uviesť na trh vlastnú kolekciu spodnej bielizne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu