Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Je toto telo konečne voľné? J-Lo mladne každým dňom... A tie nohy!

Jennifer Lopez síce má problémy vo vzťahu s mladším milencom, no vyzerá neuveriteľne sviežo a zvodne ako nikdy. Zobraziť galériu (15)
Jennifer Lopez síce má problémy vo vzťahu s mladším milencom, no vyzerá neuveriteľne sviežo a zvodne ako nikdy. (Zdroj: Cosmopolitan For Latinas)

LOS ANGELES – Tak je single alebo nie? Hoci sa v kuloároch už dlhšie šepká, že idylke medzi Jennifer Lopez (44) a zajačikom Casperom Smartom (26) odzvonilo, oficiálny rozchod sa zatiaľ nekonal. Speváčka namiesto toho zverejňuje zábery, na ktorých vyzerá čoraz mladšie. Naposledy predviedla nohy, za aké by sa nemusela hanbiť ani na strednej škole.

Čo záber, to mladší a sviežejší imidž! Ak sa mediálne špekulácie zakladajú na pravde a Jennifer Lopez naozaj svojho tanečníka vykopla z postele, potom náplasť na zlomené srdce zaručene nepotrebuje. Dôkazom môžu byť zábery z čerstvého vydania magazínu Cosmopolitan For Latinas. Hollywoodska diva na nich pôsobí, akoby do štyridsiatky mala ešte poriadne ďaleko. A v rafinovaných šatách ledva pod zadok predvádza figúru ako lusk.

J-Lo síce vyrastala v newyorskej štvrti The Bronx, no korene z Latinskej Ameriky v sebe nezaprie. Aj preto sa práve ona stala tvárou zimného čísla spomínaného časopisu. Retuši sa síce vo finálnej verzii fotografií nevyhla, no i tak treba uznať, že na svoj vek vyzerá fantasticky. Ak za takúto formu vďačí tanečným a posteľovým tréningom mladého Caspera, mala by si jeho vysťahovanie ešte dobre rozmyslieť.

Hviezdna dvojica má údajne za sebou ostrú výmenu názorov, po ktorej Jennifer vybuchla ako sopka: „Vyhodila ho a nedovolila mu zobrať si nič z jeho osobných vecí. Povedala mu: ‘Prišiel si sem naprázdno, tak aj naprázdno odídeš!‘“ prezradil zdroj z okolia páru médiám. Ten zároveň vysvetlil, ako plavovláska svojho tanečníka vlastne vnímala: „Vedela od začiatku, že to nebude trvať navždy. Casper bol pre ňu dobrým rozptýlením po rozchode s Marcom, keď s ním randila, cítila sa mladá a plná života.“ Ako je to medzi hrdličkami v súčasnosti, celkom presne nevedno. Po početných špekuláciách sa totiž J-Lo a Casper ukázali bok po boku na istej párty. Žeby však išlo len o akýsi klamlivý manéver?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu