Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Slávny šéfkuchár zhodil 15 kíl: Tvár samá vráska, ale telo Ironmana!

Šéfkuchár Gordon Ramsay schudol takmer 15 kíl počas príprav na triatlon. Zobraziť galériu (8)
Šéfkuchár Gordon Ramsay schudol takmer 15 kíl počas príprav na triatlon.

LONDÝN – Stáva sa z neho železný muž! Byť svetoznámym šéfkuchárom je tak trochu nevďačná úloha. Odborník na delikatesy sa kalóriám pri ochutnávaní nevyhne, no zároveň by mal ísť príkladom ukážkovou figúrou. Pozrite, ako sa so svojou líniou popasoval Gordon Ramsay (46). Televízny guru sa dostal do formy, ktorá rozhodne nie je na zahodenie.

Musel zaťať zuby! Gordona Ramsayho televízni diváci nielen za veľkou mlákou poznajú ako optimisticky naladeného gastronóma, ktorý poľahky vyrieši každý problém v kuchyni. Neustále dochucovanie kulinárskych výtvorov sa však krátko pred päťdesiatkou začínalo podpisovať na jeho postave. Celebritný šéfkuchár preto neváhal, stavil na drastický stravovací režim a začal na sebe tvrdo makať v posilňovni. Pýtate sa na jeho motiváciu? Tou sa stali Majstrovstvá sveta v triatlone zvané Ironman.

Gordon podľa informácií zo zahraničných portálov dokázal schudnúť až takmer úctyhodných pätnásť kíl. Ako dôkaz zverejnil záber bez trička – len v priliehavých krátkych nohaviciach. Niet najmenších pochýb, že na jeho vypracovanom tele sa nenachádza ani gram tuku navyše. Daňou za takúto tortúru sa však stali výrazné vrásky, ktoré sa mu na vycivenej tvári ešte viac prehĺbili.

Ramsay si údajne len raz za dva dni dopraje obľúbenú kávu s mliekom, ktorá patrí k jedinému typu povolených mliečnych výrobkov. Na jedálnom lístku sa spolieha predovšetkým na ovsenú kašu, müsli a preferuje bielkoviny v podobe rýb. Jeho tréning zahŕňal tri až štyri dni do týždňa pod dohľadom osobných trénerov v Británii aj za veľkou mlákou. V chudnutí však už pokračovať nemieni. „Vyzerám ako kúsok špargle,“ zavtipkoval si v rozhovore pre magazín Triathlete. Čo poviete, pristane mu to?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu