Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Schudnutá Kim Kardashian pobúrila: Zadok XXL aj prsník otrčila na webe!

Polonahá Kim Kardashian sa na webe pochválila schudnutou figúrou po pôrode. Zobraziť galériu (13)
Polonahá Kim Kardashian sa na webe pochválila schudnutou figúrou po pôrode. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Už provokuje v plavkách! Hoci sa televíznej hviezde niekoľko týždňov po pôrode v chudnutí nedarilo, nakoniec sa ručička váhy predsa len rozhýbala smerom nadol. Kim Kardashian (32) vystavila vylepšené krivky na webe, no od fanúšikov si vyslúžila poriadnu kritiku. Vykúkajúci prsník aj veľký zadok vyvolal obrovské vášne.

Lascívnou fotkou prestrelila! Odkedy Kim Kardashian priviedla na svet prvorodenú dcérku North West, tehotenské kilá sa na nej držali ako prikované. Postupom času však arménska kráska zaťala zuby a údajne schudla úctyhodných jedenásť kilogramov. Nová figúra jej dodala toľko sebavedomia, že sa s ňou okamžite pochválila na sociálnych sieťach. Určite však netušila, že sa voči nej zdvihne vlna odporu.

„Žiadna retuš,“ s týmto krátkym komentárom tmavovláska zverejnila v sieti Instagram záber, na ktorom pózuje v bielych plavkách. Tie však odhaľujú objemný zadok aj ľavý prsník z profilu. A práve tieto partie pobúrili veľkú časť Kiminých nasledovníkov.

„Kim Kardashian, teraz si matkou a nemyslím si, že zverejňovanie fotiek tvojho zadku je vhodné,“ nešetrila kritikou jedna z diskutujúcich. K tomuto názoru sa pridala aj ďalšia komentujúca: „Je mi to ľúto, ale Kim Kardashian má teraz dieťa, jej pos*ané dni by mali byť raz a navždy minulosťou.“ V tomto duchu pokračovalo aj mnoho ďalších príspevkov, ktoré poukazovali na poprehadzovaný rebríček hodnôt novopečenej matky. Dúfať, že si Kim vstúpi do svedomia, by však zrejme bolo naivné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu