Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Premena roka u Christiny Aguilery: Z kyprej bacuľky sexica v mini!

Christina Aguilera ako vypapaná hviezda s oblinami a superštíhla hviezda s vylepšenými krivkami Zobraziť galériu (24)
Christina Aguilera ako vypapaná hviezda s oblinami a superštíhla hviezda s vylepšenými krivkami (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Konečne sa predviedla v celej kráse! Hoci paparazzi schudnutú Christinu Aguileru (32) už v priebehu uplynulých týždňov zachytili, speváčka sa pred nimi schovávala a utekala z dohľadu. O to viac ohúrila cez víkend, keď vylepšenú postavičku ukázala v ružových minišatách. Speváčka omladla a zažiarila ako za starých čias.

Opäť má postavu svojich snov! Christinu Aguileru svet spoznal ako útle dievčatko s neobyčajne silným hlasom. Tento imidž blondínke vydržal dlhé roky, no po tridsiatke sa vypapala na veľkosť XL a všade svoje obliny vehementne hájila. Nakoniec ale tlaku okolia podľahla, zázračne schudla a všetkým neprajníkom takpovediac vypálila rybník. Pred spustením novej série speváckej šou The Voice sa blysla s postavičkou ako lusk.

Kokteilovú párty pod záštitou televízie NBC s úspešnou hviezdou absolvovali aj kolegovia Adam Levine, CeeLo Green a Carson Daly. Táto štvorica totiž zasadne do porotcovských kresiel, aby rozhodovala o osude nádejných spevákov. Treba uznať, že Christina medzi pánskou spoločnosť viac oslniť ani nemohla. V jednoduchých minišatách ružovej farby predviedla štíhle nohy, ploché bruško a poodhalila bujný dekolt. Od objemnej bacuľky mala naozaj na míle ďaleko.

Matka malého Maxa sa na diéty vrhla najmä preto, že negatívne reakcie jej prerastali cez hlavu. „Veľa ľudí sa do nej navážalo pre jej hmotnosť, a to ju deprimovalo. Kvôli kritike si prešla naozaj zlým obdobím,“ prezradil zdroj z blondínkinho okolia magazínu US Weekly. A ako hudobná ikona vlastne zhodila prebytočné kilá? Spoľahla sa na donáškovú službu s denným limitom 1600 kalórií, jogu a pravidelné cvičenie pod dohľadom osobnej trénerky. Úplne spokojná ale zatiaľ nie je. „Ešte by chcela trochu schudnúť, no cíti sa skvele,“ dodal spomínaný zdroj. Usmiatej dive to naozaj svedčí a ostáva len dúfať, že jej nový imidž vydrží.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu