Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Catherine Zeta-Jones po rozchode: Schudnutá, strhaná a s cigaretkou!

Catherine Zeta-Jones odlúčenie od Michaela Douglasa po 13-ich rokoch manželstva nezvláda ľahko. Zobraziť galériu (14)
Catherine Zeta-Jones odlúčenie od Michaela Douglasa po 13-ich rokoch manželstva nezvláda ľahko. (Zdroj: pacificcoastnews.com)

LOS ANGELES – Prežíva krušné chvíle! Odkedy Michael Douglas (68) a Catherine Zeta-Jones (43) potvrdili v médiách svoje odlúčenie, na verejné vystúpenie sa odhodlal len hollywoodsky veterán. Jeho očarujúca polovička sa totiž v súkromí očividne trápi. Bulvárni fotografi ju v uliciach zastihli zmorenú a vyčerpanú.

Pauzu v manželstve neprekonáva ľahko! Jednou z príčin, že zväzok stabilného hereckého páru sa otriasa v základoch, je nepochybne bipolárna porucha krásnej Catherine Zeta-Jones. Zatiaľ čo jej odcudzený manžel sa pred pár dňami blysol na francúzskom filmovom festivale, waleská rodáčka sa vnútorne zožiera a snaží sa pôsobiť nenápadne. Kríza so zákonnou polovičkou sa totiž na nej podpisuje už aj navonok.

Elegantná Catherine sa včera objavila na verejnosti v tmavom outfite, ktorý podčiarkoval jej pochudnutú a krehkú figúru. Povädnutú pleť si herečka aspoň sčasti maskovala slnečnými okuliarmi a psychické vypätie si kompenzovala zapálenou cigaretou. Nikotínovú závislosť totiž nedokázala poraziť ani v čase, keď pod srdcom nosila jednu zo svojich ratolestí. Pozitívom však zostáva, že tmavovláska mala svoj svadobný prsteň stále nastoknutý na ľavom prstenníku.

Podľa najnovších informácií je celkom možné, že prominentný párik sa čoskoro uzmieri. Nasvedčujú tomu predovšetkým reakcie samotného Douglasa, ktorý na margo odlúčenia už neváha vtipkovať. Na tohtotýždňovom udeľovaní cien Muž roka magazínu GQ takto odvetil novinárom: „Ja mám doma krízu? Nie, máme sa dobre. Moja manželka a ja, sme v pohode.“ V jednom z ďalších rozhovorov dokonca Michael priznal, že zvyšok života by rád strávil s Catherine.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu