Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Extrémne chudá postava a veľká hlava: Neuveríte, koho je to milenka!

Neuveriteľne štíhla Eiza González dostala do postele jedného z najvychýrenejších amerických fešákov. Zobraziť galériu (14)
Neuveriteľne štíhla Eiza González dostala do postele jedného z najvychýrenejších amerických fešákov. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Je tenká ako špáradlo! Aj keď sa Eiza González (23) na genetickú výbavu sťažovať nemôže, jej túžba po anorektickej figúre doslova naháňa hrôzu. Plavovláska vychudnutá na kosť pritom dokázala zbaliť jedného z najobletovanejších krásavcov v Hollywoode. Uhádnete, ktorej škandalóznej hvizde prebrala milenca?

Čo na nej vlastne vidí? Nie je to tak dávno, čo Liama Hemswortha médiá spájali s Miley Cyrus, ktorej podľahol už v roku 2009. Obrovská popularita oboch hviezd však spôsobila, že hrdličky museli prekonať viacero partnerských kríz a rozchodov. Minulý rok síce herec pred speváčkou pokľakol na koleno, no ich vzájomná idylka sa šťastného konca nedočkala. Liam si nedávno definitívne zbalil kufre, odišiel zo spoločnej vily a už si stihol nájsť náhradu – vyziabnutú Mexičanku.

Eiza González zdedila úchvatné gény najmä po svojej matke, ktorá kedysi takisto pôsobila ako vychytená modelka. Mexická kráska sa kráčajúc v matkiných šľapajách uplatnila aj ako herečka, keď už ako sladká šestnástka stvárnila hlavnú hrdinku telenovely Lolu. Z nepochopiteľných dôvodov však medzičasom začala chudnúť, až zo seba vyrobila modlu všetkých anorektičiek. Zostalo jej len neuveriteľne útle telo a neprimerane veľká hlava. Za tieto disproporcie si dokonca vyslúžila prezývku lízanky.

Zaslepený Casanova od protinožcov si zatiaľ neuvedomuje, čo ho vo vzťahu s Mexičankou čaká, no jeho priatelia v tom majú jasno. „Liam nemá ani poňatia, do čoho sa pri Eize zamotal. Ona je milé dievča, ale má všakovaké problémy. Koncom júna mexické médiá priniesli správy, že sa ocitla v starostlivosti lekárov kvôli zápasu s bulímiou. Ostala totiž v bezvedomí,“ prezradil zdroj z modelkinho blízkeho okolia. Ako každé mladé dievča, aj latinoamerická hviezda si svoje problémy odmieta pripustiť: „Eiza poprela poruchu príjmu potravy, ale to nebolo po prvý raz, čo takéto správy unikli. Ona pre Liama nie je vhodným dievčaťom.“ Ktovie, možno práve kvôli čerstvej láske Eiza nakoniec priberie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu