Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vyziabnutá hviezda Prcičiek: Tenké nohy má zošúverené ako starena!

Tara Reid je taká vyziabnutá, že jej tenké nohy pokrýva zošúverená koža. Zobraziť galériu (10)
Tara Reid je taká vyziabnutá, že jej tenké nohy pokrýva zošúverená koža. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ako vychudnutý strašiak do maku! Hoci Tara Reid (37) kedysi patrila k zvodným hollywoodskym kráskam, dnes pohľad na jej figúru doslova naháňa hrôzu. Blondínka posadnutá mušou váhou tak drasticky schudla, že jej nohy pripomínajú už len tenulinké špáradlá. Navyše ich pokrýva odpudivá zošúverená koža.

Zašla priďaleko! Ukážková postava a mladistvý zovňajšok je síce v Hollywoode takpovediac nevyhnutnosťou, no mnohé hviezdy tú správnu mieru odhadnúť nedokážu. Zaradila sa k nim aj Tara Reid, ktorá sa najviac zviditeľnila v sérii komediálnych snímok Prci, prci prcičky. S odstupom času už veľa sexepílu nevyžaruje, práve naopak. Vyhladovala sa na kosť a svojím nevábnym zovňajškom neustále šokuje okolie.

Herečka pred pár dňami vyrazila do ulíc v spoločnosti neznámeho muža, aby sa trochu uvoľnila a zabavila. Keďže vládlo príjemné slnečné počasie, obliekla si čierne šortky a ležérny červený top. Extra krátke nohavice však jej postave vonkoncom nelichotili. Vykúkali z nich príliš chudé nohy s vráskavou kožou, akoby sa Tara neblížila k štyridsiatke, ale k dôchodcovskému veku.

Je nad slnko jasné, že blondínka sa v živote riadi heslom, ktoré už dávnejšie koluje v šoubiznise: „Nikdy nemôžete byť príliš bohatí, príliš opálení alebo príliš chudí.“ Stačí však jediný pohľad a každý producent si spoluprácu s kedysi krásnou hviezdou radšej rozmyslí. Tara to síce nikdy oficiálne neprizná, no jej krehké telo očividne trpí anorexiou. Ostáva len dúfať, že americká herečka sa spamätá skôr, než bude neskoro.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu