Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kostnatá Jolie vyrazila sama s deťmi: Angelina, máš ich ako škôlku!

Angelina Jolie so svojimi ratolesťami síce pripomína škôlku, no zvláda ich aj bez pestúnky. Zobraziť galériu (19)
Angelina Jolie so svojimi ratolesťami síce pripomína škôlku, no zvláda ich aj bez pestúnky. (Zdroj: profimedia.sk)

SYDNEY – Plné ruky ratolestí! Aj keď podľa mnohých neprajníkov na početné potomstvo Angeliny Jolie (38) dohliada armáda vychovávateliek, extrémne štíhla herečka cez víkend dokázala pravý opak. Včera ich totiž vzala na výlet celkom sama a mamičkovské povinnosti si očividne užívala. S piatimi deťmi na krku pripomínala výjazd privátnej škôlky.

S vlastným kŕdľom potomkov si hravo poradí! O tom, že skĺbiť prácu pred kamerami, charitatívne aktivity a starostlivosť o mnohočlennú domácnosť nie je jednoduché, Angelina Jolie diskutovala v médiách už nejedenkrát. V kuloároch sa síce povrávalo, že každé z jej šiestich detí má až dve pestúnky, no herecká hviezda sa zaobíde aj bez cudzej pomoci. Dokázala to počas včerajšieho výletu do akvária v metropole u protinožcov.

Keďže Brada Pitta povinnosti odvolali do Toronta, kde predstavuje svoju najnovšiu snímku 12 Years A Slave, Angelina sa o program pre početné potomstvo musela postarať sama. Svoje tri biologické a dve adoptívne ratolesti zobrala obdivovať a spoznávať podmorský svet. Najstarší, už 12-ročný syn Maddox v skupinke chýbal, no organizačné schopnosti hollywoodskej stálici odoprieť nemožno. Pax, Zahara a Shiloh spolu s dvojičkami Knoxom a Vivienne odchádzali z darčekového obchodu pekne zoradené ruka v ruke. Prominentné deti nerobili nijaké scény, mali dobrú náladu a správali sa veľmi disciplinovane.

Aj keď Angelina svoje poklady zbytočne nerozmaznáva, pokiaľ ide o serióznu záľubu, dopraje im to najlepšie. Na svoje si minulý mesiac prišiel práve Maddox, ktorý v sebe objavil vášeň pre hudbu. „Maddox chce byť gitaristom, už pár mesiacov chodí na hodiny gitary, naozaj ho to chytilo. Brad a Angelina preto usúdili, že nová gitara by bola skvelým darčekom,“ prezradil zdroj z okolia známeho páru. Zaujíma vás, koľko boli hrdí rodičia ochotní investovať? Rovných šesťtisíc dolárov.

Angelina Jolie si svoju rodinu pevne stráži. Ak chcete vedieť, ako je upätá na Brada Pitta, dozviete sa to na ženskom magazíne FEMINITY.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu