Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Kráska z Prcičiek sa vyhladovala na kosť: Stala sa z nej anorektička?!

Tara Reid kedysi provokovala na titulkách magazínov obdivuhodnými krivkami, no dnes z nej zostala len kosť a koža. Zobraziť galériu (9)
Tara Reid kedysi provokovala na titulkách magazínov obdivuhodnými krivkami, no dnes z nej zostala len kosť a koža. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Mušia váha! Do tejto kategórie hollywoodskych hviezdičiek už dávnejšie pribudla Tara Reid (37), ktorá kedysi stelesňovala ideál mužských túžob. Jedna z tvárí kultových komédií Prci, prci, prcičky najnovšie šokovala fotkami z aktuálnej dovolenky. Na webe sa pochválila vychudnutým telom, ktoré pripomína krehkú anorektičku.

Kam sa podeli jej zvodné tvary? Známa blondínka sa po celom svete zviditeľnila najmä v roku 1999, kedy tvorila súčasť hereckého obsadenia úspešnej snímky s originálnym názvom American Pie. O dva roky sa blysla v druhom pokračovaní a nechýbala ani na nakrúcaní podtitulu Stretávka, ktorý uzrel svetlo sveta minulý rok. Atraktívnu blondínku z titulných strán pánskych magazínov by ste v nej však už hľadali márne. Zo závideniahodných kriviek zostala len kosť a koža.

Tara Reid si momentálne vychutnáva chvíle oddychu na španielskom ostrove nikdy nekončiacej párty. V blízkosti Ibizy si dokonca s partiou prominentných priateľov prenajala jachtu a užila si kúpanie vo väčšej vzdialenosti od preľudnených pláží. Jej fotky v bikinách, o ktoré sa podelila prostredníctvom siete Twitter, však vyrážajú dych v poriadne negatívnom zmysle.

„Milujem Ibizu,“ či „Idem si zaplávať.“ Takýmito strohými odkazmi herečka komentovala svoje zábery z lode, na ktorých pózuje v pestrofarebných bikinách. Viac než neónové farby však pútajú pozornosť jej vytŕčajúce rebrá a nohy tenké ako špáradlá. Je viac než isté, že Tara to so svojou posadnutosťou štíhlou líniou poriadne prehnala. Jej telo navyše ničí alkohol a ak sa svojská celebrita nespamätá, čochvíľa bude vyzerať ako jej anorektické a vyžité kolegyne. Už teraz totiž od nich nemá ďaleko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu