Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávne sestry vyhrali boj s časom: Spolu majú 156 rokov, vyzerajú na polovicu!

Sestry Joan a Jackie Collins sa aj na jeseň života tešia mimoriadne mladistvému zovňajšku. Zobraziť galériu (7)
Sestry Joan a Jackie Collins sa aj na jeseň života tešia mimoriadne mladistvému zovňajšku. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ich tajomstvo spočíva v dobrých génoch! Zatiaľ čo väčšina hollywoodskych hviezd naháňa mladosť na klinikách plastickej chirurgie, Joan Collins (80) so sestrou Jackie (76) si užívajú nestarnúci zovňajšok, ktorý im nadelila matka príroda. Kozmetické vylepšenia by zapierali márne, no na svoj vek vyzerajú obe dámy priam fantasticky. V spoločnosti bez problémov zatienia aj o polovicu mladšie kolegyne.

Majú byť na čo pyšné! Keď si v uplynulých rokoch začali zahraničné médiá všímať u Joan Collins závideniahodný zovňajšok, neprajníci tvrdili, že ide o výsledok početných zákrokov na klinikách krásy. Osemdesiatnička síce skrášľovacie kúry nezapiera, no k vitálnemu imidžu jej pomohla najmä obdivuhodná genetická výbava. Známa herečka si nedávno vyrazila do spoločnosti aj so svojou mladšou sestrou Jackie a prítomní paparazzi sa nestačili čudovať. Súrodenecké duo vyžarovalo priam dvojitú nádielku elánu a ženského šarmu.

Zatiaľ čo Joan uprednostnila čiernobiele šaty pod kolená a bolerko z rovnakého materiálu, o štyri roky mladšia sestra siahla po nohaviciach. Aj jej učarovala nesmrteľná kombinácia čiernej a bielej, ktorú podčiarkla trendovým sakom. Tou najväčšou ozdobou sa však u oboch dám stali úsmevy na rozžiarených tvárach. Osem krížikov na chrbte im totiž nikto z prítomných hostí netipoval.

Nie je nijakým tajomstvom, že Joan v minulosti podstúpila ošetrenie botoxom, no kvôli príšernej bolesti si opätovné zákroky radšej rozmyslela. Jackie ale tvrdí, že je úplne prirodzená: „Nikdy som nemala žiadnu plastickú operáciu, ale mám pocit, že to ani nemôžem povedať, pretože ľudia na to reagujú slovami ‘No určite!‘. Ak by som si niečo nechala urobiť, bol by to môj krk. Páčia sa mi vrásky na tvári – je to európska záležitosť. Páči sa mi, ako vyzerám a nechcem vyzerať inak.“ Sestry tak očividne ťahajú za jeden povraz a vďaka tomu sa medzi smotánkou tešia zaslúženému obdivu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu