Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Televízny podvod roka: Tieto rozprávkové zásnuby boli čistou fraškou!

Euforická Kim Kardashian nadšene ukazuje prsteň pár minút po tom, čo ju Kanye West požiadal o ruku. Zobraziť galériu (14)
Euforická Kim Kardashian nadšene ukazuje prsteň pár minút po tom, čo ju Kanye West požiadal o ruku. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Kvôli sledovanosti urobia naozaj čokoľvek! Keď vychytený raper Kanye West (36) pokľakol na koleno pred svojou vyvolenou Kim Kardashian (33), išlo o pomerne veľkolepé divadlo zachytené kamerami. S odstupom času však vyšlo najavo, že dvojica celú udalosť totálne zinscenovala. Pozrite si dôkaz.

Žiadne reálne prekvapenie sa nekonalo! Hoci raper Kanye West nepatrí medzi veľkých milovníkov romantiky, zásnuby s matkou svojho dieťaťa si naoko naplánoval do posledného detailu. Prenajal si bejzbalový štadión, pozval 50-členný orchester, nechal rozsvietiť veľavravný nápis a polovičke Kim Kardashian navliekol 15-karátový diamant. No aj keď o takejto idylke sníva každá žena, ani celebrita s arménskym pôvodom ju nezažila celkom spontánne.

Keďže na romantiku vo veľkom štýle po celý čas dohliadali kamery, niet sa čo čudovať, že celá udalosť dostala priestor v rodinnej reality šou. Časť zachytávajúca zásnuby bola za veľkou mlákou odvysielaná 9. februára, hoci samotný cirkus prebehol už v októbri a fanúšikovia o všetkom vedeli. Podnikavá Kim sa však v tomto prípade poriadne prepočítala. S obrovským diamantom na prstenníku sa totiž pred kamerami pretŕčala už v epizóde predtým, než boli odvysielané zásnuby. Je tak nad slnko jasné, že divákov po celý čas iba ťahá za nos a väčšina scén s realitou nemá absolútne nič spoločné.

Kim Kardashian s obrovským
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: YouTube)

O tom, že mnohé vyfabulované príbehy v šou Keeping Up With The Kardashians hraničia s absurdnosťou, svedčia nasledovné slová zdroja z nakrúcania. Kim totiž ešte v roku 2011 „stratila“ počas dovolenky diamantovú náušnicu v hodnote 75 tisíc dolárov. Tá jej mala spadnúť do mora, no vzápätí sa priam zázračne našla: „Kim hystericky kričala, ale potom jedna z jej mladších sestier šperk zázračne našla, keď všetci spolu plávali. Bola tam hĺbka okolo dvoch metrov a matka Kris nadhodila, aké je neuveriteľné, že sa drahá náušnica našla, keďže prúd na Bora Bora je veľmi silný.“ Tou najväčšou záhadou však zostáva, ako je možné, že spomínaná reality šou sa už niekoľko rokov drží na čele rebríčkov sledovanosti a neustále zarába ťažké milióny dolárov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu