Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Trapas kyprej hviezdy takmer naživo: Na tomto megazadku rupli šaty!

Kim Kardashian po trapase s rozrhnutými šatami urýchlene hľadala náhradu. Zobraziť galériu (12)
Kim Kardashian po trapase s rozrhnutými šatami urýchlene hľadala náhradu. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Prežívala horúce chvíle! Aj keď figúra v tvare výrazných presýpacích hodín je za veľkou mlákou veľmi populárna, jej najznámejšiu nositeľku už neraz dostala do ošemetnej situácie. Kim Kardashian (33) ovládol záchvat paniky po tom, čo akurát mierila na obraz. Obtiahnutý outfit totiž nápor jej zadku XXL nevydržal.

Ponižujúce faux pas v nesprávnej chvíli! Aj tak by sa dala opísať situácia, v ktorej sa tento týždeň ocitla Kim Kardashian. Tá totiž prijala pozvanie do talkšou obľúbenej moderátorky Ellen DeGeneres. Len päť minút predtým, ako mala tmavovláska vyraziť pred kamery, sa však dočkala nemilého prekvapenia. Priliehavý model šiat na nej doslova praskol vo švíkoch a televízna hviezda bola nútená urgentne hľadať náhradný variant.

„Ó môj Bože, moje šaty na Ellen šou rupli! Musím odísť do piatich minút... Potrebujem pomoc! Mám ísť v tomto?“ zúfalo prosila Kim svojich fanúšikov na Twitteri. Fotku povolených šiat pre istotu neukázala, no zato predviedla guľatý zadok v úzkej dlhej sukni. Materiál pôsobil dosť elasticky a matka malej North sa ďalšieho trapasu obávať nemusela. Nie všetci online poradcovia jej však takúto voľbu schvaľovali.

Kim si nakoniec ako náhradu zvolila úzku sukňu tesne pod kolená vo farbe slonovej kosti, ktorá jej perfektne ladila s topom. Ten mal pomerne hlboký výstrih a odhaľoval aj farbu podprsenky, akú mala americká celebrita práve na sebe. Mnohí následovníci sa však nad jej poprsím vonkoncom nepozastavovali. Oveľa viac ich udivovala Kimina tvár, ktorá sa početnými plastikami mení na nepoznanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu