Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Belgická dračica úplne nahá: Prsia ako na podnose a ruka v rozkroku!

Necudná Eliza Sys išla donaha a odhalila aj najintímnejšie partie. Zobraziť galériu (11)
Necudná Eliza Sys išla donaha a odhalila aj najintímnejšie partie. (Zdroj: magazín S)

LOS ANGELES – Provokuje naozaj zhurta! Hoci každá modelka sníva o raketovom štarte kariéry na svetových prehliadkových mólach, niektoré dievčatá sa musia najskôr vyzliecť, aby si ich v brandži vôbec niekto všimol. Do tejto kategórie zrejme patrí aj Eliza Sys, ktorá nedávno zhodila šatstvo pred objektívom. A sexepílom nešetrila – ukázala úplne všetko.

Chce sa presadiť za každú cenu? Aj keď Eliza Sys vďaka výške 180 centimetrov už s modelingom nejaké skúsenosti má, jej meno medzi tie najzvučnejšie pojmy stále nepatrí. Zrejme aj preto neváha využiť každú príležitosť na to, aby rozvírila hladinu šoubiznisu. Nedávno sa o ňu začali médiá zaujímať pre jej provokatívne zábery v magazíne S. Belgická rodáčka odhodila šaty aj zábrany, aby vystavila na obdiv všetko vrátane najintímnejších partií.

Eliza sa predviedla v hneď niekoľkých outfitoch, no ani jeden z nich nezakrýval ženskú cudnosť. Práve naopak, plavovláska v prítmí nechala vyniknúť najmä svojim prednostiam a rozkrok si ledva ustrážila rukou. Na jednej fotografii sa dokonca neváhala vyzliecť úplne donaha a zozadu ukázať dokonalé polky.

Spolu s erotickými fotkami vznikol aj krátky film, ktorý si pod režisérsku taktovku zobral Paolo Santambrogio. Všetko sa odohrávalo v modernom a sofistikovanom hoteli Straf Hotel Milano. Od úvodu prebieha rozhovor medzi modelkou a neznámym mužom, podľa kontextu otcom. „Potrebujem nové spomienky, tato,“ hovorí Eliza a pokračuje dlhým monológom vo francúzštine. Ostáva len dúfať, že táto snaha o umelecké poňatie nahoty sa jej nakoniec vyplatí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu