Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pikantné prekvapenie od slávnej speváčky: Komu patria tieto kypré vnady?

Ktorá hviezda na manželove narodeniny vytasila bujné prsia na Twitteri? Zobraziť galériu (10)
Ktorá hviezda na manželove narodeniny vytasila bujné prsia na Twitteri? (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Neodhalila až príliš? Odkedy sa spevácka diva stiahla do úzadia, aby podstúpila liečbu zranenej ruky, jej internetové kontá zapĺňali len celkom bežné príspevky. K šteklivej výnimke došlo až včera, kedy jej manžel oslavoval narodeniny. Obdarená ikona mu poslala prsnatú pozvánku na súkromnú párty za dverami spálne. Uhádnete, o koho ide?

Mal sa na čo tešiť! Mariah Carey síce patrí k úspešným hudobným hviezdam súčasnosti, no pokiaľ to nie je nevyhnutné, pred objektívom sa zbytočne neodhaľuje. O to prekvapujúcejšie pôsobí jej čerstvý záber, o ktorý sa s fanúšikmi podelila prostredníctvom Twitteru. Ten bol síce spolu s komentárom adresovaný jej zákonnej polovičke, no neušiel pozornosti internetových užívateľov. Tí si tak mohli vyobzerať speváčkine bujné prednosti v spodnej bielizni. Aj samotný čokoládový umelec zaručene urýchlil svoj návrat domov.

„Všetko najlepšie k narodeninám môjmu mužíčkovi Nickovi Cannonovi! Zlatko, čakám na teba! Hahaha! Miau!“ reagovala Mariah prostredníctvom svojho účtu, ktorý sleduje až takmer 14 miliónov užívateľov. K príspevku nezabudla pripojiť fotografiu svojho kyprého dekoltu v čiernej čipkovanej podprsenke. Je tak veľmi pravdepodobné, že Nick okrem klasických darčekov dostal aj narodeninovú nádielku v posteli.

Keďže Mariah ako príkladná matka dvojičiek o nahotu na internete príliš nestojí, niektorí fanúšikovia sa okamžite začali zamýšľať nad tým, čo ju k takémuto kroku viedlo. Jednou z možných odpovedí je pripravovaný album, ktorý plavovláska plánuje už čoskoro uviesť na trh. „Minulú noc sme v štúdiu dolaďovali posledné detaily môjho albumu,“ pochválila sa Mariah takisto cez Twitter. Zrejme sa teda aj ona riadi heslom, že čím skôr spustí kampaň, tým väčší výnos môže očakávať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu