Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ďalšie slávne manželstvo v troskách: Kyprá diva Mariah Carey vyfasovala parohy!

Mariah Carey a Nick Cannon už netvoria pár. Žijú oddelene a rozvod je vraj na spadnutie. Zobraziť galériu (10)
Mariah Carey a Nick Cannon už netvoria pár. Žijú oddelene a rozvod je vraj na spadnutie. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Ich hollywoodskej idylke je koniec! Hoci skĺbiť ukážkové rodinné zázemie a brilantnú kariéru nie je vonkoncom jednoduché, Mariah Carey (45) vždy presviedčala verejnosť, že sa jej to darí. Po šiestich rokoch manželstva však prišlo prekvapenie. Nick Cannon (33) bol podľa všetkého neverný a už mesiace nežije so speváčkou pod jednou strechou.

Manželská kríza či definitívny rozchod? Zatiaľ čo ešte donedávna Mariah Carey zapĺňala svoj profil na sociálnych sieťach rodinnými fotkami, už niekoľko mesiacov sa delí len o zábery roztomilých dvojičiek. Spoločnú fotku s manželom Nickom Cannonom a deťmi zverejnila len pri príležitosti oslavy Dňa matiek a následne Dňa otcov. Pýtate sa na dôvod? Prominentná dvojica viac nežije v spoločnej domácnosti.

Aj keď sa o problémoch v manželstve hudobnej hviezdy a populárneho moderátora dlho iba šuškalo, nakoniec isté škrípanie priznal samotný otec dvojičiek. „V raji máme určité problémy. Pár mesiacov žijeme v samostatných domoch,“ prezradil v rozhovore pre The Insider. Zákonnú polovičku pritom z témy úplne vylúčil. „Sústreďujem sa teraz len na svoje deti.“

Keďže Nicka a Mariah delí 12-ročný vekový rozdiel, s pochybnosťami o perspektíve vzťahu zo strany okolia zápasili odjakživa. Naštrbenie dôvery prichádzalo čoraz častejšie a nedávno čokoládový Casanova prilial olej do ohňa, keď priznal, že mal v posteli Kim Kardashian. „Robíte si zo mňa žarty? Toto je Los Angeles, to je hlavným účelom – máte sex s herečkami, speváčkami, modelkami,“ odpovedal na margo toho, že zverejňovať list žien, s ktorými spal, nemá žiaden zmysel. Správy o nevere už Nick stihol vehementne poprieť, no ponížená Mariah len mlčí. Viaceré médiá už totiž informovali, že rozvodová dohoda je na stole ako hotová vec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu